fortfarande sugna?

Hur gick mötet nu då?
Jo, det gick nog bra. Kom fram till en massa saker och det lät bra och sånt. Och eftersom att det kostar lite att anmäla ett lag så är det nu upp till oss att se om vi verkligen är intresserade? Kommer det komma några och tränar. Visst det ska vara en kul grej, men vi kan inte starta ett lag coh sen skiter alla bara i det.

250 kr kostar det per skalle i startavgift. Då ingår Matcher, Domare och hall/plan.
Sedan kommer det komma till andra saker, tex. matchtröja mm. Så om vi ska hårddra det så en 500 kr kommer det nog att bli. Men, fixar vi lite sponsorer och såntdär så kanske det kan lösas på något annat sett det beror på hur mycket tid vi vill lägga ner?


Men men, jag gick på mötet för att höra lite om hur de hade tänkt sig och om det lät kul. Så det kommer inte bli jag som kommer ta på mig ansvaret för det här nu bara för att jag gick dit. VI alla kommer få ta hand om det här om det nu ska/kommer bli nå. :D


Tillsammans kom vi fram till att vi ska ha ett möte nästa tisdag (20/1 ) kl. 16.00 och ja, vi vet att det är folk från andra ställen. Men det går att skjuta på tiden om det är så. Bara att höra av sig innan. Så för er som fortfarande är sugna så vore det bra om ni var med på mötet då.. så att ni också får höra hur de tänkt sig.
(Om ni har förhinder på att komma, ni kanske jobbar eller så,  så är inte det hela världen, bara ni fortfarande är sugna och hör av er innan.)



Vilket tråkigt och surt inlägg det här blev. Men mycket information brukar inte vara så kul!;)



// a.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0