in i dimman!!

mja, nu var det en stund sen sist igen men men.

Ikväll är det första studentfesten (iallafall för oss). Det blir förpärla hos fialutt och sedan in till köping och B&S :) Natten kommer även spenderas i köping och imorgon är det praktik -.- Men det är bara att klistra på leéndet och kämpa på.. man tar bara studenten EN gång och det ska man ta vara på!!!

Nu bränns det skivor här hemma och sedan behöver jag nog 10 på rygg innan fix och trix börjar.
Ses ikväll krabbar och plickor ;)


alla hjärtans dag!

Riktigt mysig dag idag!  Solen sken och jag umgicks med sköna brudar hemma hos fialutt, kan ju inte bli bättre.
Eller jo, vi åt massa gott och spelade ett sjukt roligt spel (måste hända flera ggr!!) och nu har man den där ångesten som smyger fram efter alla bakelserna, men ojoj vad goda de var ;)

Nu blir det krypa ner under täcket och försöka sova lite.. imorgon är det måndag, ny vecka och nya möjligheter. Börjar med fotboll, yippii!


Ta hand om er, godnatt!


joo men roligare har jag haft!

Lördag var det jaa och jag satt inne hela kvällen. Usch vad jag inte gillar att bo i denna håla och gillar ännumindre att inte ha körkort. Men någonting jag gillar är mat och min lilla mami så hon lagade en supergod middag till oss två och så hade vi en lite dejt där nere :) Men efter man smällt maten så insåg man att kvällen fortfarande stod tom på planer. blä!

Ah men, hoppas alla ni andra hade en superkul kväll iallafall! ;)

Såhär kul hade jag:

  








(man ska bjuda på sig själv har jag hört)
HEJDÅ!

 


opps

Oj så det kan gå om man råkar skriva in fel adress. haha



Skulle ju såklart söka på "bloglovin.com" ;)


Fredag och det innebär..

..HELG!

"Jobbet" gick snabbt, skönt att det kom lite sköna brudar i rätt kön och hjälpte mig de sista timmarna ;) haha Körde hem också och det gick riktigt bra faktiskt, go amanda!

Nu väntar jag på maten och även att det ska ploppa upp nå kul som händer ikväll. Om inte och i värsta fall får man väl umgås med lill-grannen ;) Imorgon bär det som sagt av till v-ås med mor min för att testa balklänning, najs!


nu kör vi alltså !!

puust, kvällens träning bestod bara av löpning och fys. Trodde jag skulle dö efter första backen men i början av andra varvet så hittade jag andra andningen och då var det inte så jobbigt, yees har jag övervunnit min lathet kanske? Njaa, men man skulle kunna hoppas! Sen efter "lång-löpningen" blev det lite intervaller (y)

Efter träningen satte jag mig och gjorde några test på datan, det kanske börjar ge lite resultat ändå? hihi. Ska köra på nu när glöden väl är uppe!

Imorgon är det fredag, praktik 10.00-16.00 sen är jag öppen för förslag :D
Mys, party, umgänge? ah you name it :D

Godnatt


jag fattar allt och ingenting..

Hemma från praktiken nu, gah grabbarna tar musten ur mig! ;)
Men idag fick till och med de jobba, yes! haha
Har kännt mig helsnurrig idag också, hoppas man inte har dragit på sig någon ny sjukdom det orkar jag verkligen inte med. Aja, nu ska jag slänga mig i sängen och läsa lite teori tror jag.. kanske slummra till en liten stund innan mat och träning.. Orken till att löpa ikväll känns sådär, men det är väl ett måste!
Mycket klagande från min sida nu känner ja men ah.


Mat-och sovklockan har ringt!

Magen börjar kurra och den innebär att jag ger upp pluggandet för en stund sen så ska jag väl se om det finns nå ätbart där nere i kylen. Tur, nu kom syster hem så ska se vad vi kan skrapa ihop det mycket trevligare att äta två ju :)


En kussekväll borde vi snart fixa till, väldigt länge sedan man träffade er tussar :)






Finn ett fel? hehe:D



Nej, mat var det ja! :)


tiondeiandra

Godmorgon! Sov ut ganska ordentligt idag, vaknade till helt sen när fialutt ringde :) hihi Har precis setat och gått igenom vägmärkesboken och jag tycker att allt betyder lika men kanske inte. Nu ska jag läsa några sidor ur körkortsboken och göra lite test sen får jag se vad som händer :)
Träning ikväll iallafall, frågan är om de hinner få bort snön bara -.-


Och du, solen sken precis igenom.. är sommaren på väg kanske? <3

Mina bubblor

Oj, vad gör jag uppe nu? Har varit läskigt trött hela dagen och när jag väl får och ska sova så kan jag inte. Vad är felet? Säkert en massa tankar som spökar även fast man inte tänker på det.

På lördag blir det iallafall ett bekymmer mindre för jag och mor åker iväg och kollar balklänning igen. Har inte kunnat bestämt mig för vilken färg och så än. Usch, det är inte lätt att se sig själv sådär fin.. men men.

Nej ska släcka burken nu och försöka sova.
Vill ju inte spräcka morgondagens/dagens planer helt!


SOL,VÄRME&BRUNHET!

Lite sälen bilder












(Dannes/Hannes kamera)


 

 

 

















(Jennys kamera)


Det kommer nog fler bilder upplagda lite då och då.
För detta är ett minne vi sent kommer glömma!

riktigt lång sovmorgon

Godkväll.

Efter senaste inlägget så hände inte så mycket. Vi hade möte om studentmidddagen som vi ska försöka mixa ihop. Kom en liten bit till på vägen iallafall. Vi satt även och planerade STUDENTDAGEN och vad vi ska göra kvällarna innan och lite sånt. Jag tror aldrig att jag har haft en såndär gåshud i hela mitt liv! Gaah, det är verkligen VI nästa gång, VI som springer runt och härjar i skolan, VI som kommer skrikandes genom stan och alla föräldrar och vänner är där för att fira just OSS! :D Det är lite sjukt att förstå faktiskt.

Galet ful bild men det är iallafall de flesta av oss brudar i klassen! ;)
(bild från 1:an?)


Nyss satt familjen en trappa ner och kollade på vinterspelen, det där blir nog en av fam Segerstedts nya favoriter. haha! :)

Nej, nu ska jag plugga vidare innan jag förtjänar att sätta på en mysig film. Imorgon är vi ju lediga så blir det nog en hel del plugg då också. Måste verkligen få in det där nu innan jag panikerar! Ska även se vad min fialutt gör, inte ofta vi ses såhär sällan.


Tjooflöjt.


HP3

Sitter i skolan just nu och vi har ingenting att göra för att läraren är sjuk. Segt!
Men efter skolan blir det att ta "tio på rygg"(sjukt trött) sedan plugga teorin igen och så måste jag försöka göra någonting åt min träningsvärk, haha den är inte att leka med.

Föresten så gillar jag inte nya facebook, det är sjukt segt, man ser gårdagens uppdateringar istället för de nya och jag skiter totalt i vilka som blivit vän med vilka. haha, varför ens byta? Aja, blir väl att börja köra på lunarstorm igen eller så ;)


Sommar,  tack!
Nej nu börjar vi, jobba självständigt var det ja. Tjaao!


never let go

Lite snabb uppdatering..
Jag är helt död efter träningen, men vad hade jag tänkt mig? haha.
Nu skriker sängen efter mig så ska väl göra som den vill, man ska aldrig låta älsklingen vänta ;)




Bjuder på en sov-låt.
Godnatt :)


Saknar oss!





















KOM HEM NU VÅRAN LILLA EMPA!! :)




(inte helt nya bilder ;) haha)


wint of change

hej hej halå!

Måndag, ny vecka och nya möjligheter.

Helgen har varit händelserik. Lördagen blev det först fotboll i fellingsbro med djenny, elin och sofia a. Sedan drogi jag och djenny vidare på innebandy och jag kollade så klart på Emmie, duktig tjej det där.. men tyvärr så blev det förlust :/
Sedan var kvällen helt oplanerad men mellan 20.00 och 21.00 var kvällen spikad och vi var på förfesten (dukigt gjort av oss jenny, planera och bestämma oss så snabbt;)) Vi började ute hos danne och sedan in till källaren. Jag har aldrig riktigt sett hur källarn egentligen såg ut men nu kunde man göra det för det var typ 10? personer där från början när vi kom. haha!! -.- Men det rullade sedan in lite mer folk.
Morgonen därpå var lite små seg men tog mig iallafall ut och knallade med djenny och fialutt :) mys och fint väder!

Nu är det musik-tagg och sedan iväg för brottarträning. Men låsningen  i knät från morgonens träning har inte släppt så blir att vara med på det man kan. Förstår inte vad jag har gjort gud för fel för att han ska ge mig dessa knän. Men jag börjar bli van så ska väl inte klaga.......

Långt och ointressant inlägg, men men.


hetingar i sthlm sommaren 07/08? ;D haha

Vet iallafall vad jag ska drömma om inatt

Nyss hemkommen från Brian. Vi slängde på new moon så nu har jag äntligen sett den men jag gillade verkligen inte slutet. Ingen av oss fattade om det var det riktiga slutet eller om smartskaftet själv (brian) tankat hem typ halva filmen.. jag röstade på det sista alltenativet men jag hade tydligen fel. Den slutade sådär kasst. Aja, i juni blir det iallafall att kolla på 3:an och då ska den ses på bio det är ju alltid bäst där.

Nu ska jag gå igenom "internet-kvälls-rutinerna" och sedan dra mig mot sängen för imorgon väntar en lång dag på intersport!     Godnatt :)

 


stressss



Just nu känner jag mig så här!
Jäkla teori, humörsvängningar hej!
Hejja Amanda


SÖTNOS

Justja, glömde berätta!

På den superlånga håltimmen så åkte jag, mikkis, hanna och carro ut till donken och fika. När vi ska åka tillbaka så sätter vi oss i bilen och hör mikkis säga "men carro, du har någonting på rutan" och ser sådär fundersam ut.. Carro drar då på vindrutetorkarna, fram och tillbaka åker det då en lapp :S Eftersom att vi följer med i rörelsen fram och tillbaka för att läsa lappen får tillslut carro fram att det står ett telefonnummer. Så vi tar in lappen och läser..

SÖTNOS =)... sen sitt nummer och en ännstörre smiley. HAha, skaplig raggningsgrej.

Men det var bara det att vi var 4:ra tjejor i samma bil så vilken sötnos menade han?
Vi ringde så klart upp honom för att ta reda på det. Vi fick inte fram mycket (hörde inte ett smack vad han sa), men vi fick iallafall fram att det var en tjej i röd jacka. Åh bra, då menade han såklart att det var... nej fan, TRE av oss hade röd jacka (Bara jag som inte hade  :( hahah dissen!) Mer fick vi tyvärr inte fram. Sicken kille som lägger in flirten på en hel bil. Klockrent;)


Jag undrar fortfarande varför inte jag blev sötnosen! ;) hahah


De bjöd även på (ögon)godis! haha

Yääy, nu är jag hemma från skolan. Trodde nästan aldrig jag skulle komma dit, gled mer bakåt än framåt. Jäkla väder! Väl framme började vi med svenska prov(gick nog ganska bra), tog max en kvart att göra det sen mat och började inte fören klockan två igen sen, Seeegt!  Men då var det föreläsning i aulan och kan faktiskt säga att jag är glad att jag väntade på det.

Starta eget företag var det som de kom för att prata om, och ah från att ha varit nollställd på det ämnet så tyckte jag tillslut att det lät riktigt kul och intressant!! Så om någon är sugen att tjäna pengar och sammarbeta med mig i sommar så hör av er;) haha!

Känns som om det inte är så bra att starta upp med löpning ute i detta väder från att ha varit sjuk + att jag inte mår helt 100 än heller så skippar träningen idag också -.- Men nultan kanske får besök, om nu min ena tränare (pappa) godkänner det. hehe :)




Nu blir det mat, Tjing!


tidsfördriv...

UUh, gillar inte att man missar sovmornar. Skulle gå upp 7 för att hinna duscha och allt. Men sen när min far är snäll och erbjuder skjuts kommer jag på (precis innan vi ska åka) att jag inte allste börjar halv nio utan 10.10 för vi har ingen fotboll! -.- Så nu sitter jag här, pluggar lite och försöker göra så att tiden går.. Fast när man tittat ut blir jag inte direkt sugen på att gå till skolan, fyfabian vilket väder!!


Jag gillar inte att vänta -.-


Jag vill ha värme!


.. sol & sommar!


.. och fotboll på grääääs!
Div. 5 och 4:ra här kommer vi :D



in my head i see you all over me

Maten var massa good och nu sitter jag och pluggar för fullt. Sverige under 1800-talet är inte min grej alltså!

Men har tagit en pause och ska vila lite nu, jag blir helt slut av att bara göra små saker för att man inte mår 100. Sen äre paradise hotel finalen. Måste väl kolla även fast det inte är speciellt bra och att vissa mogna personer redan skrivit ut vem som vann -.-



you´ll see a side of love you´ve never know

jag bryr mig inte, tror jag

Sälen var så läskigt bra så det går inte att förklara med ord eller bilder. Det är som man säger " det som händer i sälen, stannar i sälen" haha. Orkar inte skriva ut allt som vi gjorde.. vill ni läsa i mer detalj så har jenny skrivit ett bra inlägg om det :)

Denna helg har handlat om fotboll och lite festligheter. Kul, men det får man tydligen också lida för och nu har jag
dragit på mig en dunderförkylning, halsont och antagligen lite feber. Uschans! Men hoppas det går över snart.

Måste även berätta att jag och martina är nog bäst på att skrämma folk! Iallafall småttingar som heter Brian som är själva hemma och att vi får nyckeln in till huset av päronen innan ;) hahah, så klockrent av oss:D


Nu skriker magen efter maten. Chaao!


RSS 2.0