bilder

Bilder från i lördags @  jennie 


Bruden som bjöd på gallej :D


Linnea alltid lika taggad? ;)


Musik fixarn Fia :D


Ange, fullast på stället? Fast hon var nykter?
Hur gick det till? ;)


Vi som knäckte alla på spel? JA :D


Mysisar!


:D

Var det någon som sa snygging? ;)


Anges fula bild får avsluta :D

121 läsare, känner jag ens så många? ;D

Fortfarande lite små krasslig så det var nog inte sovbrist. Men tränade imorse iallafall, blir så rastlös av att inte få göra det. Men nu har den där klumpen i halsen kommit tillbaka och det gillas inte.  Får se hur det går på idrotten imorgon, har ju träning i hallsta på kvällen så det vore ju skönt om det vore så att det gick över... Sedan så gick skolan ganska fort faktiskt. Hem och pluggade lite eller skrev bokredovisningen (y)

Nyss kollart på handbolls VM och sverige vann! woho!
Nu är det smekmånaden på tv, men känns som om det inte var så länge sedan man såg den så kanske blir att sätta på en annan av sina egna filmer. Fast kan inte påstå att jag har så väldans många som är bra, förutom " never back down" men den såg jag går. Men det är en ruggit bra film som man kan se om och om igen, 4 av 5 toasters får den av mig. Fast den får ett extra plus för att de inte är så fula heller!!


you cant read my poker face (n)

Sammanfattning av denna helg då.
Fredag: skolan sedan blev det en impuls "festar" kväll.
Mer trevligt än partyparty.
Väldigt seg lördagsdag. Men sov ikapp några timmar på dag/kvällen. Sedan tog vi oss i kragen och gick hem till Jennie. Eller ja, jens lägenhet. Där vi spelade alias och de andra festade typ. Väldigt glad att jag inte gjorde det för kvällen tog slut fortare än planerat tyvärr. Men skönt ändå att få komma hem "tidigt" och sova.
Söndagen är och har varit väldigt slapp. Sis och jag gick bort till stadsgården där Emelie, Moa, Sofia och även Maria var. Käkade macka och en massa snack.
Och nu är det snart korv stroganoff som står på menyn. Yummie ;r


We live by the rules of the games we play

Rätt najs va?
mm, den ska sitta på mig inom en snar framtid.
Ska bara få mina päron att gilla den lika mkt som jag gör.



fortfarande sugna?

Hur gick mötet nu då?
Jo, det gick nog bra. Kom fram till en massa saker och det lät bra och sånt. Och eftersom att det kostar lite att anmäla ett lag så är det nu upp till oss att se om vi verkligen är intresserade? Kommer det komma några och tränar. Visst det ska vara en kul grej, men vi kan inte starta ett lag coh sen skiter alla bara i det.

250 kr kostar det per skalle i startavgift. Då ingår Matcher, Domare och hall/plan.
Sedan kommer det komma till andra saker, tex. matchtröja mm. Så om vi ska hårddra det så en 500 kr kommer det nog att bli. Men, fixar vi lite sponsorer och såntdär så kanske det kan lösas på något annat sett det beror på hur mycket tid vi vill lägga ner?


Men men, jag gick på mötet för att höra lite om hur de hade tänkt sig och om det lät kul. Så det kommer inte bli jag som kommer ta på mig ansvaret för det här nu bara för att jag gick dit. VI alla kommer få ta hand om det här om det nu ska/kommer bli nå. :D


Tillsammans kom vi fram till att vi ska ha ett möte nästa tisdag (20/1 ) kl. 16.00 och ja, vi vet att det är folk från andra ställen. Men det går att skjuta på tiden om det är så. Bara att höra av sig innan. Så för er som fortfarande är sugna så vore det bra om ni var med på mötet då.. så att ni också får höra hur de tänkt sig.
(Om ni har förhinder på att komma, ni kanske jobbar eller så,  så är inte det hela världen, bara ni fortfarande är sugna och hör av er innan.)



Vilket tråkigt och surt inlägg det här blev. Men mycket information brukar inte vara så kul!;)



// a.s

smidig bruud!

Fotbollsgym i morse. Haha, aa jo och visst skulle jag vurpa. Inte en gång, inte två gånger utan tre, fyra gånger. Men vem lägger ut nå medel på plan och sen vem torkar inte bort vattnet när de städat? Konsitga människor. Aja, ja överlevde, haha! Kl. 16.00 är det möte. Och då får vi reda på ifall det blir ett innebandy damlag. Hoppas att jag kan charma ledarna med min "charm" haha. Tror att jag får med mig fia också så hon kan väl slänga ut någon snyggn kommentar, det brukar hon ju vara bra på ;)  "kaká..... KAKA heter det ju förfan!" (danmarksresan förra året) ha ha!
Nej, nu har jag samhäll och ska jobba med någon fördjupningsgrejs om brottsligheten, kul! aa,eller är det verkligen det? ;a
Efter mötet blir det färga håret, träning, sedan skriver jag nog om hur det gick för laget för er som är intresserade! ;)




Tjiiing!


Korpen, here we come!!

Kan ju lika gärna skriva ut vilka som jag fått reda på är sugna.
( ni kan ju skriva ifall jag tagit med någon som ångrat sig, eller om jag missat någon) ;)






Linda Hurtig
Martina Hermanssson
Johanna Hermansson

Madeleine Henriksson
Frida Gustavsson
Maria Borell
Sofia Larsson
Emelie Larsson
Elin Segerstedt
Malin Åhl
Ida Leandersson
Elin Bergkvist
Emmie Brolin
Caroline Fager
Elinore Boy Larsson
SAFTBLANDARE:
Jenny Ammesmäki
Amanda Segerstedt
HAHAHA





Håll tummarna för oss imorgon nu då!!


 


...

Hola.
Träningen gick bra, ganska pigg faktiskt. Känns som om det är väligt ovanligt nuförtiden så det var skönt. Imorgon äre löpning och styrka. Baah, inte lika pigg på det kanske? men väldigt behövligt! Skola är det också imorogn, börjar med fotbollsgym sedan är det en halvlång dag. Tror denna vecka kommer bestå av, träning, plugg och sova. mm, mycket underhållande... NOT!





Visstja, nu har vi fått ihop ett damlag till innebandyn. Så nu är det bara att vi håller tummarna för att det ska gå bra för oss imorgon på mötet. Så att det blir som vi vill. Och bruudar, än är det inte försent att anmäla sig. Det är bara det att nu har vi tillräckligt med tjejor för att kunna starta. Men mer flickor behövs. Så det är bara att höva av sig!




Ne, nu börjar magen kurra, mat!

166 dagar

Ja, jag vet att musiken är ganska dryg. Men skrollar ni ner till slutet av sidan så är det en "musikspelare". Där kan i antingen stänga av den helt eller byta låt. Så, så svårt var det! Satte dit den bara för att jag gillar det ,-)


Söndag idag, alltså söndagsångest. Uscha! Men snart ska jag ta och fixa mig lite, äta och sedan ta mig till v-hallen och kolla på när fia lirar handboll. Och efter det blir det fotbollsträning, det är väl ett litet pluss iallafall! Men mycket minus på att det är skolan imorgon -.-
Men, snart lov. haha v. 9 och sen v.10 så åker vi till Danmark med fotbollsgym. Ska bli riktigt kul! Så nu har jag nå att se fram emot eftersom att det enda jag längtar efter annars är om 166 dagar. Så det känns lite tugnt att längta till nå som är så långt borta. Så det är alltid bra att sätta upp små mål, och det var precis det jag och sofia pratade om igår. Att vi måste sätta upp små mål som man ser fram emot varje vecka. Då går tiden automatiskt fortare (enligt oss).

Nej, käk och ombyte nu.
Hörs säkert senare.
bye // a.s

fyra timmar, minst!

Neheni, det blev visste umgänge med fia ikväll. Inge sms umgänge utan vi tog oss i kragen och gick och mötte varandra halvägs. Och eftersom att det var så skönt ute och vi hade så mycket att prata om så gick vi lite längre, och vi gick och vi gick! Väldigt långt faktiskt. Sedan hem hit käkade lite frukt, snackade lite till och lyssnade på musik. Sedan blev vi bjudna på "party"  klockan var över tolv då. hm, vi tackade faktiskt nej till det. Vi var inte sugna innan och blev absolut inte det ju senare kvällen blev. Låg och halvsov redan då ju ;-) Hade en helt okej lördag iallafall, utan festligheter. Fast känns som om lördagskvällen/söndagsmorgonen är över nu, för jag börjar bli tung i ögonlocken!



Så, godnatt på er gott folk.

// a.s

Förändring

Mm, som ni ser så ändrade jag bloggen lite är absolut inte nöjd ska ändra den så fort jag orkar men den andra var så julig. Och nu vill jag absolut inte ha snö och slask längre. Jag vill bara att detta halvår ska gå sjukt fort så att man kan få bli 18 år och ha kul. Det är så tråkigt, finns verkligen ingenting för oss som är under 18 år att göra. Men jag ska inte klaga, det finns dem som fyller senare än vad jag gör och dem som fyller tidigare också för den delen och en av dem är Elin som fyller om ca fem dagar. Hm inge avis ;k Grattis till dig! :)
Sedan kommer ju Emmie och Carro, det känns nog tygnst att mina partypinglor kommer kunna festa utan mig en låååång stund! buuhu. Nej, Jag får spatt av att sitta och tänka på det här, så jag ska sluta. Och nu ska jag ta och ringa larsson för lite umgänge med henne kanske? eller om det blir som det brukar bli... umgås via sms. Haha ingen som orkar ta sig till den andra. Då i det läget är Arboga väldigt stort! ;-)




// a.s

Idag

Vaknade utav att telefonen ringde imorse, men kunde sedan somna om till det ringer på dörren. Trött och snurrig får jag motvillligt ner och öppnar. Där står två damer som börjar ställa en massa frågor om ifall jag tänkt på Gud och hur det blir efter döden och en massa. Trött som jag är svarar jag snällt på frågorna. Sedan får jag för mig att de ska sälja en Bibel till mig eller nå. Så då kommer jag på den smarta idén (enligt mig)"jag tror vi ska läsa Bibeln i skolan, så då lär vi få en där" Det skulle jag inte sagt, för då började de ge mig en massa böcker och papper och dom handlade inte om det som stod i bibeln riktigt utan de handlade mer om självaste Gud, så att man lär känna honom bättre. Och nej, jag kunde inte tacka nej. Men sa ifrån till några av böckerna iallafall *stolt*. De tyckte iallafall att jag hade en fin hund, synd var väl det.. Hade varit bättre om de blev lite rädda för honom ;) Haha, nej nu var jag elak! Det var iallafall en konstig morgon.




Nyss kommit hem från att ha varit ute och gått en bra stund med Larsson och Disse, mycket najs! (:

Ikväll då?


tjugo i två och jag kan inte sova.

Kvällen spenderades hemma hos Linda med kinamat och massa moff. Var bara jag, fia och linda där fårn början. Men lite senare på kvällen så tittade Madde och Elin in. Kollade på massa gamla bilder och bara pratade och mös! Kändes som om det var just precis vad jag behövde, en chillkväll med härliga brudar. 

Nej, nu är det inge kul med snö länge. Ta bort snön och sätt in en massa gräs, sol och vatten! Med andra ord...
GE MIG SOMMAR !!




Bra blond jag var på bilden,(jag längst till höger) är väldigt sugen på att bleka ner håret igen och prova. Skulle ju vara kul om man kunde vara "naturligt fin". Vadå, gillar man det inte så kan man ju färga tillbaka det igen, right?

Nej, nu ska jag tvinga mig själv att sova, ska upp och vara diezel vakt imorgon för resten av familjen åker iväg och kollar fotboll. Vad händer annars imorgon får jag se, kanke slår på en film... Är iallafall inte partysugen. skönt!



// a.s

INNEBANDY, SUGEN?

Är det någon som är sugen på att spela innebandy i ett korpen lag??? Hör av er till mig då, hellst innan Måndag 9/1! Går senare, men måste få ihop över tio brudar för att ens få starta laget... så komi gen nu ;)
Även ni som jag har pratat med förut, vore det bra om ni hör av er så att jag får det bekräftat så att jag kan skriva ner era namn och sedan lämna in... Vore ju skitkul med ett tjejlag också!
Spelar ingen roll om ni inte är kungar på innebandy. Det är verkligen inte jag!!
Men vi kommer lira för skojjs skull, så ni borde joina! :)




don´t let me

Tjenixen.
Skolan gick fort idag, fick mest jobba själv på lektionerna så det var skönt.
Fick även en gratis billjet till "balmodevisningen" som vasas 3:or ska ha den 11/2. Tackade ju absolut inte nej till det, carro, emmie och jossan ska vara med. Jossan ska sjunga och de andra tossarna ska knalla! :) 15 kr förköp och 20 kr i dörren. BE THERE! Sis och jag gjorde en mkt mkt god kycklingsallad när jag kom hem från skolan. Kycklingfillé, sallad, tomat, äpple och elinspecial, cesarsalladsdressing! (stavning?) Det är inte så mycket som slår det där faktiskt! Yummie!
Nu har vi precis varit duktiga och städat här hemma, och måste faktiskt påstå att jag tvättade badkaret så noga jag kunde, nästan sådär att man skrubbar tills man kommer innanför det där vita. Nej men skämt åtsido... Menade med det där att nu kan de inte klaga ,) Nu äre top model och lite slapp en stund, sen lite fix och in till köping. Naajs!



Finns på mobilen om det är nå. Tjiiing!

It´s me that you need

Första dagen precis över och jag överlevde!
Herman och jag gjorde vårat veckliga(årliga fast i veckan) trafikkunskaps teoritest idag igen, hm... vi gör framsteg. Även fast vi inte är nöjda med vad facit visade oss, vadå inte stanna vid STOP-tecknet? Konstigt var vad det var! Skulle igentligen upp till nautilus med Sofia nu, men jag har lite smått ont i huvudet. Så kanske går ut och går en sväng istället?
Imorgon slutar man tio i ett, SKÖNT. Riktigt skönt faktiskt, det gör så att hela helgen blir bra.

Jag har kommit på att jag måste bli miljonär till sommaren med tanke på hur mycket som jag ska göra. Så funderar på att starta redan imorgon med att jobba lite hemma hos mormor och morfar för att tjäna lite extra pengar. Just nu har jag 30 kr på kortet. Känns inte sådär jätte bra faktiskt.


Still you

Sitter i skolan med Mikkis nu. Tugnt att vara tillbaka, verkligen as tugnt! Kul första timmen att träffa alla,  men nu är det som vanligt igen, massa att göra -.- Just nu håller vi pÅ med Lag och rätt grejs. jätte kul, Verkligen! Slutar halv sex idag också... ännu tyngre!  Men efter skolan så äre nultan med Älg som gäller.  Skönt att träna bort lite av agritionerna(stavning?)
Nej, nu ska jag plocka fram mitt  "pluggamanda" lär behövas riktigt ordentligt denna termin.  GAAAh!! 

sista dagen

Kul avslut på ett av de bättre julloven på länge!


Satte klockan på 09.00 för att jag skulle ta mig upp och färga håret innan jag skulle ut och gå med älg. Men kände att jag var helt död när jag vaknade så ställde om klockan så att jag fick sova en timme till. Hur jag ska komma upp imorgon det förstår inte jag! Så blev ingen färgning av håret, måste ske snarast iallafall. Men halv tolv så hade jag och älg planerat att ta en långprommis med hundarna. Så härligt var det, lite kallt men " det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!" right? ;-D var ute i en och enhalv kanske? Sedan lämnade jag diezel hos mormor och morfar och där fick jag även mat. Skönt att slippa göra mat själv. Så tack m&m! Lite småstressat fick jag slänga i mig maten för att sedan ta mig hem, byta om, packa och gå bort till sturehallen där det vankades två timmars träning innan det var dax att ta sig till köping för tacobuffé och bowling. Tacobuffén var kanon och min bowlinginsatts har jag ingen kommentar på! ;) Men en mkt underhållande kväll! ((:



// a.s


kom hem, vi börjar om igen, vi glömmer allt... ooh ja där ute är det såååå kallt!

Slapp dag idag, har inte gjort mkt alls faktiskt. Gick många bra filmer på tv, så satt klistrad framför den mestadels av dagen. Men nu är man mätt och belåten efter att ha ätit en god wookgrejs som mor min gjort. Yummie :) Och snart så hoppas jag att fias kära vänner från malta har åkt hem så att man kan få henne tillbaka ;) Fast, hoppas ändå att ni har haft det trevlig! d= Nu när jag väntar så kollar jag på Forrest Gump.  En speciell men helt ok film.
Imorgon äre en heldag med fotbollsbrudarna som gäller. Först träning sen mat och tillsist så ska de ha stryk i bowling ;) Hoppas på en kul kväll som avslutning på lovet. Även om jag vet att ni kommer bli ledsna när ni får stryk av mig. Men that´s life babes ;)



Dagens fråga: Varför ska "blondinbella" vara med i let´s dance?
Det är lika dumt som att hon "spybruden" som spydde i tv, fick vara med i tyra banks show.
Vart är världen påväg? Bara en massa B-kändisar som är med i tv nuförtiden!
Men aja, lycka till då Isabella.

"storstan"

Skönt att träna, måste verkligen komma  igång med det där!!
Efter träningen hängde jag med Linda hem till köping, där vi kollade tv, lekte med hunden och tog det allmänt piano. Skönt att göra nå fast man ändå inte gör nå... hm, det där lät jättekonstigt. Men ja, ni fattar!? :) Kom nyss hem från Linda iallafall. Och nu väntar sängen även fast det är final på tv ikväll. Men jag känner mig själv och vet att jag inte kommer orka hålla upp ögonen till 02.00 inatt. Dumt att ha det så sent de tappar ju en massa tittare ;)) (eller iallafall mig) haha.

Måste bara säga att jag både är och inte är avis på er som är i sälen... här är det mellan ca1-18 grader och jag håller på att frysa ihjäl. Och hos er äre hm, ca 20-25 grader + att ni ska åka snabbt nerför ;) haha... fast ja, bastun lockar ju ännumera då! :s aja, måste ju hitta på någonting för att inte bli alltför avis på er! ;) Hoppas att ingen bryter nå iallafall, känns som om det vore ganska tippat typ... madde? :o ;)

Nej, nu ska jag stänga burken och släcka nattlampan! :)




 

GODNATT!


 


still you

Gud, jag är verkligen kass på det här med bloggskrivandet... men vill ändå inte ta bort den för ibland kanske det händer nå kul i mitt liv som verkligen är värt att skriva upp, vem vet liksom? aa, måndag idag vilket innebär träning och  sen tre dagar kvar till skolan drar igång. SURT! Men kanske kommer bli skönt att komma in i lite rutiner? Men mitt schema ser faktiskt inte så kul ut som de "lovat" nästan lika långa dagar som förut, korta luncher och allmänt segt schema!! Men men...



Nu ska jag ta mig ner och äta lite innan det är dags för träning. 
Folks take care! :)

Eller, äre verkligen så?

mm, nyår är över så ge mig sommar nu!
Nyårafton spenderades hos Lina hela dagen sedan ut till Jocke vid en sex där de bjöd på en massa god mat, champagne och annan dricka. Bland de bättre nyår jag varit med on faktiskt (: Men... nu är jag väldigt trött efter att ha varit vaken i ca 3 nätter i rad. usch! och imorse kl. 05.15 ringde klockan och det vad dags att ta sig upp till asplunds med laget där vi skulle inventera och tjäna lite pengar.  Väldigt segt att ta sig upp vill jag lova. Och inte var vi så många heller...men vi var riktigt snabba och jobbade på bra. Så allt var klart typ 2,5 h före planerat. Skönt att sluta lite tidigare iallafall! Bra jobbat vi som var med, surt bara att de som inte var med får nytta av det faktiskt -.- Men, de får väl göra nå annat en annan gång! höhö

Aja, idag blire att tare piano hela dagen, ska inte vara med och träna. Börjar bli småsjuk, alldeles för trött och har fått nå skit i ögat. Så kännde att jag kan behöva en chill dag för att komma ifatt lite :) Take care!

RSS 2.0