Arboga södra - vik

SERIEPREMIÄR IKVÄLL KLOCKAN 19.00 @ EKBACKEN.




nervös


Härligt att ni är tillbaka

Hejhej halååå!

Känns som om jag sovit mig igenom denna söndag. Jag mår alltså som jag förtjänar... MEN, gårdagen var helt okej i mina ögon och bäst var helt klart rutchkanan ;D haha, shit vad det gick! Tyvärr så slutade kvällen precis så som jag inte ville, fan. Aja, får bli nå helt annat till nästa helg. Krogen får man inte gå till FÖR ofta.    

Vad har jag då gjort "sovandes" idag? Jo, jag åkte ut till kanalkaféet där kussen Anton, Åsa och Robban hade planerat att tillbringa lite tid och snälla som de är så fick jag vara med dem. Efter god fika så åkte vi hem till mormor och morfar där vi blev bjudna på mat :)
Sedan så var jag och Anton duktiga och hjälpte till m&f med att leka lite brevbärare. 150 brev kastade vi ner i brevlådor på en jäkligt bra tid.. riktigt stolt över oss hur snabba vi var ;) Tur att lill-kussen min är så snabb :)
Till kvällen blev det upp och ut på landet, fotboll som gällde. Värhulta vann med 5(?)-0 tror jag. Och nu är det mys i sängen tills jag somnar.

Ny vecka imorgon och den börjar med 5 timmars nationellt svenskaprov, wiihoooo precis det jag längtat efter -.-

tagg-låt

Usher - OMG


nu kör vi

Södras herrar har seriepremiär idag och vi har HEMMA på TISDAG klockan 7!! självklart ska man vara på plats då och nu. Tyvärr är den idag inte hemma, den är i Kolsva så inte så långt ändå. Jag hinner alltså med allt jag planerat inför denna dag! haha. Direkt efter matchen blir det hem till Elin där det blir lite förgalej och sen CYKLAR vi till badet om vädret tillåter det. wiho, sommar!! ;) hihi

Aja, sen är kvällen inte spikad. Vi vill inte ut så ska försöka med allt i världen att flirta till oss en annan festplats. haha får se hur det går, slutar nog med krogen iallafall..


CHEEEEERS :D

ole dole doff

HEJ MINA VÄNNER.
Denna dag har sprungit iväg och det är inget skämt. Hunnit med skolan och sen då? nej justja ingenting...

Sitter fortfarande och pratar om helgen med elin på msn (msn är bra, haha) och vi har NÄSTAN bestämt oss. Man lever bara en gång är vårat motto för helgen ;) haha. Så antar att helgen bjuder på lite festligheter! (y)
Förutom att sitta och övertala varandra så tittar jag på hockeyn ikväll igen, jag har blivit nörd. Även denna gång så är det lika just nu 2-2, Djurgården - HV71.. Som jag skrev tidigare, heja djurgården!


"du är en helt okej brud" haha

mm, snygging!


det går bra nu

Precis när jag börjar tro att hoppet var ute för nultan och sola så får jag ett sms. Tack älg ;) Så blev lite träning och solning på kvällen också. Träffade viqy där, skönt att du är hemma bruden. Umgänge snart är ett måste! Och efter det fotbolls-mys med hela familjen Segerstedt! :-)

Fick reda på att vi har sovmorgon imorgon också, gött. Så ska lägga mig och kolla på tv en stund nu innan jag somnar in. Slippa känna paniken att somna är skööönt, då somnar man alltid ändå tidigare :D

 

Puss och Godnatt!

Tisdagidagja.

Vaknade utav mig själv imorse, skönt! Så det blev alltså ingen skola som ni kanske förstod.. Åt min supergoda frukost, hängde tvätten, städade toaletten och sen tog jag faktiskt tag i mig själv och gick ut och sprang. Motvinden var inte att leka med alltså, hahah..men lite extra träning blev det ju då så ;)

När jag kom hem slängde jag mig i duschen och sen åkte ella och jag hem till Fanny där hon, Dessan och Ida var. Vi  åt grillat. Så jäkla gott!! :D

Nu sitter jag och äter solroskärnor och russin samt kollar på vänner. UNDERBART! ;)

Får se om det blir en sväng till nultan senare. Jag vill verkligen sola och blir antagligen att träna lite också när man ändå är där menar jag :)

Hur som helst.. en skön ledig dag har det varit hittills :D

Jag diggar er brudar!!

Hemma från träningen, underbart att träna med just dessa brudar i solen och på gräs!! :D

Nu sitter jag i sängen och myser samt kollar på hockeyn, 1-1 står det nu.. ojojoj. Hejja DJURGÅRDEN!!!

Blir nog ingen skola imorgon för min del heller, vi kan ju jobba in det där sen så.. känns jätte onödigt! Skönt med en dag hemma också. Ska ta en "ta hand om mig själv dag" tror jag. Träna, sola, smörja in mig *30, fixa naglarna och lite sånt där tjejfix ;)



JAG ÄR PARTYSUGEN OCH DET ÄR BARA MÅNDAG.. SURT!


Godnatt

måndag igen..

hej hej halå!

Skoldagen gick ruskigt snabbt och efter den så åkte jag hem till Fia där hon och djenny var :) Mös och pratade. Bakade scones? gjorde vi också, mumms!   Nu blir det att packa väskan och ta sig upp till södra där det blir ombyte och sedan träning ute i medåker på GRÄS!! :D

Efter det så får jag se vad som sker.. och får även se om det blir skola imorgon, har en lektion och alla i klassen skulle hoppa den tror jag. Känns sådär att åka dit då. Men får se!

Justja, vi fick ett sms förut och jaa jag skulle lätt kunna tagga till för lite bad och party i helgen! Jag är nog på ;) Så nautilus och sola imorgon, cheeeek! ;)


Nej, träning idag också var det. Hejs.

fin låt



Petter - Längesen


Amanda grubblar

Nu när ni ändå är så många som läser så kan jag berätta vad jag låg och tänkte på igår kväll när jag hade min superroliga lördag.

Ni vet min färgade nagel, den jag inte kunde bestämma vilken färg jag skulle ha.. TÄNK OM man skulle göra det till en grej. Att om man målar högra ring-fingret(?) (det som sitter brevid lill-fingret) med en annan färg så visar det att man är singel!!

Jaa, jag menar killarna kollar ju ofta på vänster handens ring-finger och sitter det en ring där så ger de kanske upp. Men om man då visar med färg på en nagel på högerhanden, att man är singel så kanske det blir lite lättare för dem att veta om det är värt att ta chansen eller inte ;)  hahah



Jag ska nog börja med det.. det kanske skulle hjälpa mig, vem vet? ;)

Ibland gör det ont att spela fotboll

ajaj, fick en skaplig stämpling på HANDEN liksom? Men det är lite festliga färger, röd, gul och blå ;) haha aja, tror det inte är en spricka eller så. Men får se när/om jag kan börja röra fingrarna.  buhu, ibland så får man tycka lite synd om sig själv;)

25-0

Spelar vi handboll eller? haha

Yes, det är sant vi vann med 25-0 mot Hallsberg. Skönt men dock ingen bra träning om man ser det så.. "det var som en 90 minuters avslutsövning" ;) haha Och intervallöpning mellan straffområdet (målen) och avsparkarna!
Men tycker faktiskt synd om Linnsan som stod i målet och frös ;/ Men det du gjorde var såklart bra :D Pricken över i´t på denna match hade varit ifall Sanna fick göra sitt jäkligt förtjänade mål! Men nerru, bollen ville sig inte ;) haha. Det får bli nästa match!!

Ser riktigt bra ut till seriepremiären som spelas den 27 april.. alltså nästa tisdag, va? och det är skönt, känns som om vi kommer kunna ställa upp med motstånd iallafall (Y)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan en trappa ner med mor och far.. Ella har flytt huset. Hm, killar alltså ;) Imorgon är det nog sovmorgon, tränaren (Dennis) sitter fast någonstans och kommer inte med flyget hem.. nedrans jordbävning!

Syster, nästa match så tar jag dig ;) haha


-----

Nu blir det matchtagg till 100%


....

Jätte kul att solen var borta när jag skulle ut och steka, verkligen jätte kul!!

min lördags-kväll

GODMORGON!

Nyss tryckt i mig en dunderfrukost.. match i hallsberg klockan 4 väntar ju, så då måste man börja morgonen bra ;) Det blev en helhemmakväll igår, kollade på film och myste med kudden. Just då var det båring.. Men idag känns det ganska bra faktiskt.

Nu ska jag sätta mig ute i solen antingen på ballis eller om jag avancerar med uteUTE ;D och sen tagga inför matchen, en till vinnst nu tjejor.. det tycker jag låter bra! :D


Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

HUR SÖT ÄR HAN INTE?


Nu har jag..

precis duschat och smort in mig med en underbar kräm som jag fick av mormor och morfar nu när de varit iväg till Kina. Tänkte det är lika bra att göra sig halvklar OM det nu skulle dyka upp nå.. annars är man bara en fräsch och mjuk tjej till kvällen då det ser ut att bli soffhäng med mor och far faktiskt.. inte fyskam det inte :D



Lördag

HELG, YEES!

Nu har jag slutat jobbet för den här veckan så nu kan jag ta helg på riktigt, sköönt ;) Får se vad jag hittar på nu för att fira;)  fick en lockande kommentar här neranför såg jag där det erbjöds grillning, dock är vädret inte så kul :/ Ska försöka få tag på Jullan också, jobbigt med en annan mobil för då har man inga nummer -.- haha :D Aja, det löser sig nog :D

Glada flickor och pojkar! :D

Man gör saker utan att tänka..

NU SÄGER JAG GODNATT!

Imorgon är det lördag, jobb och sen får jag se vad kvällen erbjuder. Nå najs hoppas jag, dock så har SP:3s flyg blivit inställt så de kommer inte fören söndag kväll... blä!


AJA, GODNATT ;-)

släpp taget

Praktiken slut för denna vecka... De sista timmarna trodde jag att tiden hade stannat alltså, helt seriöst! Jag gick mest runt och "smög" enligt Oscar ;) haha körd!

Hämtade syster vid kanalen sen när jag slutat, fick mig en kopp te och en bulle där ute. Tack faster! Det är jätte fint och mysigt där ute nu pluss att det finns MASSA gott att äta ;) Så ta en titt förbi därute vettja :D

Nu till kvällen vet jag inte vad jag ska hitta på, mitt liv har stannat precis som klockorna på Intersport hade gjort.. värdelöst! Kan inte någon komma och rädda mig? -.- haha.



Jonas, det känns som om din akution har tagit slut? Och är det så, så var det Oscar som fick bli din dejt för 12kr/h! Grattis till er två, hoppas ni finner kärleken och lever lyckligt med varandra ;)


Kom igen nu, bättre kan ni!

Hur går det då för dig Jonas?

Bjudningen:
Lunkan - 12kr
Sofia - 10kr
Elin - 10kr (att Jonas betalar henne)

Meddelar senare hur det hela slutar!


Blev en donkentripp med Brian iallafall, vi pratade i flera timmar. Go kille det där!
Har inte varit uppe såhär sent på en "skol-vardag" på flera år känns det som.. blir nog jobbigt imorgon bitti haha ;) Ella ska jobba så får bli att pappa kör ut mig till kanalen så att jag kan hämta bilen. Tar muttan in imorgon igen, vi kom riktigt bra överens idag faktiskt ;) haha.
Men men, nu släcker jag iallafall nattlampan.
Godnatt!

Bara för dig, Jonas Carlsson!

Lovade Jonas att skriva några vackra ord om honom..


Han är en 20(+5) årig kille som söker en lika vacker(?) flicka att dela hans liv med. När han inte spelar innebandy så står han och försöker nynna till gamla slager låtar på jobbet.. han är alltså en ganska upptagen man. MEN när han väl är hemma så är han en riktig morsgris. Med andra ord, toffel!




Det där med att festa brukar han försöka klämma in också, "festens höjdpunkt" brukar de faktiskt kalla honom! Och det måste vara för att han går ALL IN när han är igång.. (Men du Jonas, det är lite dåligt med sms efteråt "you know what".. tycker jag?!)   Hm, ALL IN var det väl?

Självklart har alla olika sidor och det har även Herr Karlsson.. Och jag måste erkänna att jag tror att detta där är en av hans bättre? Så vad säger ni tjejor.. jag vet och ser att ni läser så var inte blyga nu! Vart börjar budgivningen? Får jag...10kr/h för en dejt? KOM IGEN, HAN ÄR GOOO!

I can transform ya

Passade på att umgås med Ella, Jessica och Petra nu när de var här. Skönt med lite tjejsnack ;) haha.. Var en stund sen man fick snacka av sig. FIA KOM HEM NUUU!

Brian skrev precis att de skulle grilla där hemma och bjöd över mig... ÅH varför slängde jag i mig en massa mackor så jag är proppis nu för? -.- OTUR! ;) Men får se om vi drar en donken senare.. om nu bilen får åka med oss ;)



BRIAN-FAGIS-SUPERMAN FÅR STÅ FÖR BILDEN DENNA KVÄLL.. ;D

Kör på 3:dagars men får ut någonting av en ^^

Praktiken rullade på.. dit imorgon igen och på lördag. Men då får jag iallafall betalt! ;D Fjanton kom även med den underbara idén att köra på grillning och så då på lördagskvällen. Dock fick vi höra att det ska snöa imorgon så vi får väl se hur vädret är på lördag.. vi får hoppas på det bästa. Vilken bra lördag det skulle vara isåfall.. SOL, Jobb, SP3 kommer hem och sen grillning med härligt folk. Ja, det skulle ju inte sitta fel alltså ;)


Fick en fråga om vad jag menade med "riktigt förhållande" igår.. Jag menade att jag inte haft nå alls! Om man nu inte ränkar med när man var liten och hade kanske 10 killar på samma gång. Och ränkar heller inte med killlen som jag var "ihop" (hahah ;)) med när jag var 11år kanske och vi vågade bara pussas om vi körde ryska posten eller liknande, hahah liten och oskyldig ;) Vi var tillsammans i 4:ra år liksom hahah :D Sen var jag faktiskt tillsammans (ojoj) med en kille och då gick vi nog ändå i 5:an?.. Men vi träffades aldrig och när han en dag frågade (via sms som lästes på en 3310) om vi skulle hångla :O bakom scenen på ladubacksdiscot så gjorde jag slut, usch det vågade ju inte jag ;)  Mjodu, jag var/är blyg... ;) haah
Sådär nu fick du svaret på det!


MINA PLUTTAR KOMMER HEM PÅ LÖRDAG, WIIHO! :D


skön tjej

HAHA, JAG TYCKER HON ÄR STÖRTSKÖN! :D

Ana Gina !


Amanda Segerstedt

Berätta fyra sanningar om dig själv:

Jag säger vad jag tycker lite FÖR ofta ibland, men aldrig när det gäller känslor..

Jag tänder på händer, hahah

Jag har aldrig haft ett riktigt förhållande

Jag har svårt för att hålla mig för skratt i de lägen man INTE bör skratta


Berätta 4 saker du gjort idag:

 

Varit i skolan

Tränat på gräs!! :D

Duschat

Haft vardagslyx

 


Berätta 4 saker du har på dej just nu :

Trosor

Täcke

...

...


Skriv ner 4 saker du hatar:

Stress

Falska människor

Mina dåliga sidor

Svartsjuka


Skriv ner 4 saker du älskar:

Min familj

Fotboll

Sol och värme

Vännerna



(Haha, torra svar jag vet ;))

snyft

NI TVÅ GÖR MIN KVÄLL MYSIGARE..

 

Nordman - Ännu glöder solen

 

Hallelujah - Kate Voegele


Myskväll

Första grästräningen avklarad. Var ganska svårspelat men med tanke på att planen inte var 100 och första gången så tycker jag att det kändes bra. Kul att kommma ut på "riktigt" gräs. Nästa vecka så ska vi se om vi får låna medåkers plan, den ska tydligen vara bättre ;))

Har precis haft lite vardagslyx med familjen där nere, det bjöds på te med ost och kex. Mumms :)

Nu ligger jag och kollar på "Drömmen om Italien" och ska nog inte flytta mig från sängen heller.. så skönt och mysigt.. bara en av det andra könet som fattas för att det ska bli perfekt. Men han verkar inte finnas eller om han bara inte vill ställa upp? ;) haha!

Praktik imorgon igen, och jag tar egen bil in.. wooho jag och muttan (y) ;)


IBLAND SAKNAR JAG DET "RÖDAKTIGA" HÅRET...

shut it down

ONSDAG = Lilllördag = träning på GRÄS!! = Väldigt glad Amanda :D

Yes om 20 min ca. blir det att åka iväg på träning, ska inviga nya träningsstället idag och självklart gör jag det på GRÄS. Helt sjukt att vi redan är igång på grässäsongen alltså.. ojoj!   Efter skolan har jag bara setat på ballis igen, det har blivit min extra kompis nu när "alla" min vänner är bortresta ;-) haha.    Men de kommer hem på lördag, skönt! :D

Har en väska som ska packas, tjiing!


(väldigt gammal bild, men hade ingen annan på datan just nu)



Lifehouse - you and me

JAG TRÖTTNAR ALDRIG !!


jag gillarT


Päron-saft och SOL!

Undercover brother

kom precis på igen att jag har sovmorgon imorgon, skööönt!
Dock så ska nog halva klassen vara hemma men jag får se hur jag gör.. finns kanske nå som behövs göras?

Nu småsneglar jag på tvn där det är en film som spelas, Undercover brother heter den.. kan inte påstå att den verkar så bra men ja det får duga ;)


brother?, no no sisterS ;)

svårt med färger?

 

Haha, mina naglar.. jag kunde inte bestämma vilken färg jag skulle ha och inte orkade jag ta bort det efteråt heller (y) men det är ju lite klatchigt kanske ;)


Visstedu.nu - Sveriges roligaste sajt‏

Fick ett mail av dem nyss där det stod lite roliga och intressanta saker..


Visste du...
... att 64% av svenskarna har haft ett one night stand?
... att det finns över 500 namngivna fobier? En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.
... att i Las Vegas hålls varje år en swingerskongress med 3000 deltagare?
... att 35% av svenskarna har haft sex i en park?
... att USA's första cheerleaders var män?
... att i det antika Rom användes urin som hårvårdsprodukt?
... att vi krymper ungefär en centimeter varje dag? På kvällen har nämligen ryggen tryckts ihop. På natten när vi sover rätar den ut sig igen.
... att det är brottsligt att låna ut sin bil till någon som är berusad?
... att desto yngre en man är desto mer pekar hans stånd uppåt?

min kille

mmm, pannkakorna var goda och världa att vänta på ;) Dock fick jag dissen av älgen så får se hur det blir med träningen, är ju fint väder ute så kanske tar mig ut och går en sväng? ;k Kanske är bäst för förkylningen också..

Har setat ute på ballis sen jag kom hem, uuunderbart att kunna använda den igen. Har saknat den nu under vintern;) haha.

Lill-killen ville vara med såklart :)  - hahah, han kliar sig på hakan så att "läpparna" bara flyger ;) <3

glöm allt det där nu..

Tisdag och skoldagen är redan över.. slutade kvart över nio.. värt! Men det är pannkakor till lunch så då stannade vi kvar här;) haha. Efter lunchen blir det nog upp till nautilus en sväng och träna lite om nu älgen var sugen (Y)

Vädret forstätter vara bra och det är helt sjukt underbart. Hela ens humör ändras ju! :D


Nej, nu ska vi ta oss till mat-kön annars kommer pannkakorna att ta slut innan vi fått nå och det vägrar vi riskera ;))


Min goda frukost..

Måste bara berätta att jag gjorde en riktigt god frukost i morse och självklart satt jag ute på ballis (balkongen) och åt det. åååh, Vårkänslor eller vadå?
Men vad åt jag då? Jo, en skål med vanlig "osmaklig" yougurt, i den hade jag äppelbitar och kanel. Till det hade jag en nybakt "mormor macka" och ett glas juice. muuumms säger jag bara, bästa starten på en morgon.

ome, nu blev jag hungrit igen bara för det ;)












gräsäsongen på g?

Tjollahopp.

Hade som sagt sovmorgon idag, började 10.10 och nu är jag hemma igen. Jag klagar inte ;) Jobbar man på när man väl är i skolan så får man gå hem..så är det bara! hahah.

Vad ska jag då hitta på? Jag har ont i huvudet så jag får tycka lite synd om mig själv.. därför drar jag ner persiennen och kollar på en film. Senare blir det träning :D


Och vet ni vad jag hörde, vi KANSKE får gå ut på gräs på onsdag!!! iiih, hur underbart är inte det?? :D



sterio love

..och vad gjorde jag då som gjorde att denna söndag skulle bli så bra som möjligt då?
Jo visst fan fastnar jag vid datan ändå... Men har iallafall hunnit med att kört lite styrka, tagit hand om ansiktet och nu håller jag på och fixar lite med naglarna. Nu när jag skrev det så kändes det ändå som en mysig söndag, ljusen är tända på tv spelas 50 first dates och ah, snart ska jag sova så den blev väl ändå ganska okej.

Sovmorgon imorgon vilket jag tycker passar perfekt för att vara första dagen sen lovet. haha, man måste få vänja sig lite  ;)  Nej, nu börjar naglarna torka så dags att måla en gång till :D

Bjuder på en liten gammal-goding sen säger jag godnatt! :D

YEEEESS

Mina ögonfransar gick av förut, jag fick panik och trodde att de inte skulle växa ut och att jag skulle behöva ha lösögonfransar jämt typ.. (haha)   MEN, nu börjar de växa ut igen och det tackar jag gudarna för ;)

Så, nu vet ni det också...

/en glad och lättad Amanda ;) haha.



Älska vädret !!

Joda, vi åkte till köping och med mig in fick jag Brian och Edwin.. sköna lirare det där;) haha
Även U-laget sopade banan med forsbys u-lag (även fast de hade ganska många med som spelade igår...) 5-0 slutade den och jag tror att Linnsan har en ny position som målvakt, grym insats IGEN ;)


Nej, nu ska jag se till att få denna söndag att bli bra, skola imorgon :(
Men, vi har (snart) bara festen kvar ;)


sommar-bild-bomb













ombytta roller ;)

Ja, jag erkänner. Det var surt att "få" festa igår.. blev riktigt danssugen när jag körde lite onyktra folk och dunkade musik i bilen. Inte ofta jag är den första som tar mig från en fest (var dit och vände) hahah.

Men idag känns det riktigt bra däremot.. några kroner rikare och mår mycket bättre än mina päron som ligger lite halvdäckade i soffan ;) hahah, jag gillarT.

Även idag blir det att ta sig in till köping där det är ett till derby mellan södra(vi) och forsby spelas. Men denna gång är det U-laget som ska brilljera och ta med sig en seger hem :D Blir att vara en aktiv påhejare istället ;)

Nu har sp3 åkt till Paris, buuhu tråk för mig men antar as kul för er -.- ;)



(danacup för ett x-antal år sedan, jag vill dit igen)

whoopwhoop

LÖRDAG!


Micke hittade några riktig stiliga kläder till balen, skönt att det var klart och även fjanton hittade till sig, också stilig såklart:D

Idag var det match i köping som gällde. Match mot div.3 laget Forsby, alltså ett derby. Och aah det är vi som skapade mest, spelar boll mest och visst visar det sig i slutändan då. 3-2 till oss (de fick ett skitmål sista sekundrarna). Men vi hittade inte in riktigt i det spel vi brukar kunna lira men att det ändå ger resultat är ju väldig posetivt :)

Nu ikväll blir det en hemma kväll som det ser ut nu, lill-killen vill ha lite sällskap och sen ska jag försöka klämma in och köra lite folk också. Bla, mor&far + deras vänner som förfestar lite här ;) hahah kan bli kul! (y)

Älskade sol

Helt underbart att vakna med solsken i ögonen (glömde dra ner "gardinen") men jag klagade faktiskt inte denna gång. För nu får så mycket sol som helst skiiiiina, åh man blir så glad av att titta ut :)

Micke sover nog som en stock fortfarande så får se hur det blir med det där att åka iväg ;) Borde ju vara bra med tanke på att det inte är så långt kvar till balen och han ska vara så fin då ju :D (och anton också självklart) haha ;)


Nej, duschen nu kanske?
Orkar jag?
hmmmm...

   
ja, jag borde. haha:D


i'm in charge now!

kom nyss hem från donken med Linnsan och Fia :) Där även pojkarna från studentkryssningen var, ullis och jenny! Hahah, nu är jag suugen som tusan på studentkryssning.. iallafall efter att ha hört allt som de har varit med om ;)

Nej, nu ska jag kolla tv/film sen sova lite. Imorgon är det tänkt att Micke, jag och Fjanton ska åka iväg och kolla balkläder till de där 2... men vi får se om de ens tar sig upp ur sängen ;) hahah!


micke får stå för bilden denna kväll :D

GOTNATT!!

Hahah, hur skön är inte Kenza ;)

Inte lätt att vara i Kenzas sits ibland.. vilka jäkla frågor!

"Om man tycker det är skönt att skita, tycker man då att analsex är skönt?

Svar: Hahaha, jag vet inte. Någon som vet? Jag tycker att det är rätt skönt att bajsa men jag bajsar ju inte bajskorvar stora som en balle direkt. ;-)"

 

 


Stockholmooo

Sitter fortfarande och är sjuk. Hostar, har ont i huvudet och halsen uuuh!

Men igår kom vi iallafall iväg till huvudstaden och vi hade en riktigt trevlig men LÅNG dag där :) Hittade lite smått och gott men inte riktigt allt jag ville ha så vi får åka iväg senare igen.. studentklänning och skor fattas och självklart får man lite panik över det. Men vi hinner nog (HOPPAS jag) Fick se en "kändis" också.. Kissie haha det enda man såg var hennes läppar sa linda och ändå missade jag dem.. såg bara lite av ansiktet, ryggen och håret. HUR kunde jag missa läpparna? hahah ajaaa

Det jag fick med mig hem:

  • En tröja
  • Skor
  • Smink
  • Sedan gick pengarna mest åt mat... haha

(Jag och fisen) Oj vad du och linda är bra, tack för dagen!! :)


bäbis :)

(Djenny Smääki som tagit bilden:))


sjukling

Shiiit vad ni läser, får ju ångest att jag inte skriver bara för det. Men visst är det kul att ni vill veta vad jag gör om dagarna. hahah ;)

så ska väl berätta lite då.

Just nu är det första dagen på lovet och jag ligger här sjuk, dock så har jag inte gjort allt för att bli frisk kanske men ändå inge kul.  Utgång i lördags. Började med mat och fix hos fisen med henne och Norran :D Lika mysigt som alltid med er :) Sedan tog vi stolarna under armarna och begav oss till Ullis där resten av brudarna var, förpärla och paketöppning bjöds det på där. Grattis i efterskott ullis och tack för kvällen :)

Senare, runt halv 11? så gick vi iväg mot källarn. Kul kväll och det tackar jag för :) Men som sagt, blev inte friskare utav det och nu får jag lida.. aja tur att det är lov och ingen träning fören på torsdag!

Denna dag började tidigt med fotbollstittande, tyvärr blev det förlust (vem dömmer straff sista minuten när man inte blåst för hands en enda gång under matchen??? joo bara den som är sugen på pizza... dommar** haha ;)) Men men, vi lär oss av motgångar också.  Nu resten av dagen ska jag bara tillbringa i soffan eller sängen och kolla på film så jag blir pigg tills imorgon då norran och larsson tar med mig till sthlm :D shopping(för vilka pengar?) och mys :)



Mamma Amanda. haha

Godmorgon/Middag?

Yes, denna morgon var jag uppe tidigt. Blev väckt av ett par killar som ville hem från köping.. så bara på med kläderna och ställa upp. As skönt väder ute, poppade musik på vägen in och kände att våren var faktiskt snart här! Dock på hem vägen var Danne så bakfull så han var inte lika taggad på min partymusik som jag var :( Men vi överlevde och nu är jag hemma, precis "påsk-städat" så nu är det rent och fint. Antar att vi ska pynta lite sen (om jag känner min mamma rätt) hihi :)

Till kvällen blir det nog chill, får se om jag och fia åker och handlar lite mat inför morgondagen... mummms ska det bli.



Tjejor jag hoppas ni är taggade för imorgon kör vi!! :D

bruuum bruuum

pratar med fia på msn och vi kom fram till att fan vad najs det hade varit om någon behövde taxi ikväll. Båda ville glida runt, lyssna på musik och bara göra någonting. Men nää, när man väl vill ställa upp så behövs man inte, tippat ;) haha

Aja, nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på slutet av "a shot at love with Tila Tiquila". Får se om jag släcker burken sen eller ej, skulle ju vara skönt. Ut och gå tidigt imorgon.. yep!





huehue

Usch vad jag har tråkigt.
Men, jag börjar blipå bättringsvägen..
antagligen därför jag har tråkigt också.. haha


Varför skriver du blogg?

Man kan gå in på en sida på sin blogg och se hur många som läser ens blogg men man ser inte vem eller vilka.

Det är lite skrämmande men samtidigt spännande faktiskt. Vet att många läser för att snoka (just därför man inte skriver ut allt) och andra läser för att de känner mig och är en del av mitt liv.

Vissa skriver dagbok, andra en roman i sitt "facebook inlägg" eller liknande. Sen finns det dem som håller det inom sig.. det är upp till var och en. Jag skriver blogg för min egen del för att jag själv tycker det är jätte kul att gå tillbaka och kolla vad som hände i ens liv för en månad seden, ett år sedan eller kanske till och med 10 år sedan.

Så nu fick ni/du förklaringen på det :D


haha, valborg förra året.. första "sitta ute festen" :D

hm, beach 2015 kanske?

Läskigt snygg tjej!! (carmen)

studenten närmar sig faktiskt

självklart ska jag gå och dra på mig en sjukdom när jag är så taggad inför helgen (så tippat mig). Ska käka superpiller så att jag blir frisk snarast!

Men ja, ser man det från den ljusa sidan så börjar mitt lov idag, för det blev ingen praktik pga hur jag mår... usch jag hatar verkligen att vara sjuk, man får inte träna, man blir rastlös, uttråkad, deppig, tycker synd om sig själv och jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst men ja det är värdelöst helt enkelt.

Nu sitter jag och kollar på "Xena - krigarprinsessan" haha åh så bra det är ;) sen blir det att dra igång någon film, bra väder för att vara sjuk faktiskt.. en till positiv sak med att vara hemma. Kanske slutar med att jag börjar gilla det? Hmm... nej!

Justja STUDENTMÖSSAN ÄR HEMMA HOS MIG NU, wiiiho!!!!! :D

RSS 2.0