Grattis Anton! :)

Hej eller trevlighelg kanske jag ska börja med! Det gillar iallafall jag att höra! ;)
Nyss hemkommen från kolsva där vi grattade min lillkusse Anton som bastade hela 11 år :) Vi åt en massa god mat och spelade lite fotboll sen rullade vi hemåt, lite trötta sådär en fredag. Men nu sitter jag här. Ovanligt? neaj! :P Får se vad kvällen bjuder på, blir kanske umgänge eller bara slöa hemma? Måste ju tagga inför matchen imorgon iallafall och även yran som vi ska till senare på kvällen. Oj, kommer bli en tung dag/kväll ;) höhö.


Nej nu ska jag se vad som händer. Hoppas er kväll blir bra och hoppas ni kommer och hejjar på oss damer imorgon @ ekbacken klockan 15.00! Annars så kanske vi ses bland karusellerna i ssööping? ;-D


youtub nörden Amanda, hej! :D

Jens (min tränare) ringde nyss, och jag ska få lira matchen på lördag :D Inte hela och inte från start självklart med ska iallafall få vara med och känna på bollen. Wooho :)) Så nu är det tagg inför det som gäller och sen senare på kvällen så lutar det åt köpingsyran. Fast just nu är jag inte alls taggad inför det faktiskt utan är mest taggad inför matchen ;) Men det kanske kommer partytagg senare också?   Av att se denna video blir man iallafall danssugen. Eller? hahaha







Ska jag klicka iväg uppsatsen eller inte? det är det jag sitter och funderar på just nu. Är lite nervös faktiskt. Men kan inte göra så mycket mera nu så bara att hoppas på det bästa. Wish me good luck.

Men du, just kick it!

Stackars lillkille. Hahah ;D;D
Undrar om vi södratjejor ser ut sådär när vi ska träna skott? ;-)






A whole new world

Två prov betade jag av idag. Skönt men inte slut på´t än -.-
Haha, jag och Jenny skulle köra bil runt konor idag på trafiken. Först framåt och sedan bakåt. Det gick väl bra? eller vad säger vi? Vi körde iallafall inte på någon! hahah Ah, en upplevelse var det iallafall och bra coolt att sitta själva i bilen. Körkort, ja tack!!! :D

För mycket plugg = ingen träningstid över för amanda = sur amanda! :(
Men har man panik i skolan blir man sur på allt och då går det ändå kasst på träningarna och man blir sur så kanske ändå gjorde bäst i att sitta hemma och plugga? Nu sitter jag och finslipar på svenskan som ska vara inne idag innan 00.00. Tror nog att min svenska lärare har fått en lite bättre uppfattning om mig och mina känslor till musiken nu hoppas jag annars har jag ju misslyckats totalt. Men kan inte påstå att det var lätt att få ner det på papper men nu är det gjort så gott jag kunde iallafall. Bara hoppas att hon blir nöjd och förstår mina känslor... inte många som gör det om jag ska vara ärlig... knapp jag själv ibland. Aja, efter svenskan ska jag ta tag i naturen som jag känner på mig att jag inte kommer förstå någonting utav. Men då är det tur att jag har mina klasskamrater som också tycker om att plugga högt dagarna vi har prov. Alltid skönt att checka av med dem innan! :-D


 


Lugna Favoriter och plugg (y)


Nej, nu blir det seriöst plugg ett par timmar.
Hörs senare. Hejs!

Nörd varning yao! ;)

Vill bara skruva tillbaka tiden...                                                                   - Låten är ett måste.




Kaluha :D







































Haha, högt vi hoppade då ;-D
(joke)







































En glad amanda? haha


















Ida och Gregor! :)




















Tur att det finns vissa som behöver hjälp med ridningen iallafall. Här hjälpte jag en tjej med hästen över jul :-D

















Fast det var som sagt vid jul så sjukt länge sedan jag red. Buhu. Vill göra det snart igen. Bara hojta om ni har någon häst ;-D





















































Så kul att kolla på klipp på youtube där nya ägeren till Kaluha har lagt upp en massa klipp på henne och loppan. Alexandra är som en liten mig när jag var liten och Kaluha är precis lik sig nu som då... bara några år äldre, snart 18 år, shit vilken liten tant ;) Och hon är fortfarande helgalen haha! 

en månad till 18barre!

Jo, det brukar bli som jag bestämmt mig för. Jag drog på mig skorna idag och det gjorde jag rätt i. Känns rikitgt bra. Hostig och så är jag. Men inge ont i halsen eller så, så det är riktigt bra (y) Nog för att det gick kasst på träningen men tog det piano för att inte köra igång "hårt" direkt. Har bara setat och pluggat i skolan idag, plugg,plugg och åter plugg... Vadå fyra prov på två dagar? det låter ju inte ens rimligt men jo tydligen. Aja, bara bita i det sura äpplet och köra på. skönt att denna vecka snart är över. Tyvärr är inte nästa vecka bättre... Snarare tvärtom.

Nu sitter jag och skriver klart svecka uppsatsen och jag tackar sara för sina tipps! ;) haha
Sen ska jag ta itu med samhällen och även administrationen. yipppii! Men ska inte gräva ner mig för det där kan jag ändå ganska bra. Så ska be fia och linda förhöra mig senare, för det blir fotbollstitt och mys i lindas lägenhet i storstan :-D
Så därför jag pluggade ordentligt i skolan och nu...
Duktiga Amanda, *klapp på axeln* hahah!

apa!

Blev ingen match för min del. Det är en lång serie och ett långt liv, så blev att sitta brevid. Surt. Och ännumera surt var det att vi förlorade med 2-3 fast vi borde ha vunnit. Aja, bara ta nya tag. Match igen på lördag hemma klockan 3.

Nu ska jag komma igång, tänker inte sitta brevid en träning eller match till. Usch! Så imorgonbitti ska skorna på igen!
Nu ska jag sova! hej!



jag vill tillbaka!





GO GIRLS!

Slut på tisdagsskoldagen.
Nyss kommit hem så nu sitter jag och tare piano för om mindre än två timmar är det samling till matchen. Hoppas nu att det känns bra i halsen även på uppvärmingen så jag kan spela lite iallafall. Men som det känns nu så känns halsen bra. Men blir det sämre så blir det bara att hejja på! :/  :)
Ska snart försöka trycka i mig lite mat och sedan är det bara att käka taggtråd för denna match är våran!!! Nu jäklar ska vi vinna! :D:D:D

Imorgon fyller fille år så grattis till honom och det är även en månad kvar tills jag fyller 18 ;D wooho!
Nej, mat och taggtråd nu. Skriver senare om hur matchen gick! 


skolan

Sitter i datasalen nu och skriver min svenska uppsats som handlar om musik och känslor. Gah, man har så många känslor till musiken men jag har så svårt att få ner alla de känslorna på pappret. Men jag har tills på torsdag att skriva klart den så får sätta mig hemma med musik i öronen och skriva exakt som jag känner just då!
Mat snart, bra bra för jag är hungrig, ovanligt? ne. ha ha!

Sjukt viktigt match har vi idag, vi möter de vi delar ledningen med. OCH MIN HALS ÄR INTE HELT 100 ÄN! :(:( Vill ju verkligen kunna spela!!!
Men får se om jag följer med och sitter på bänken kanske? För såhär på dagarna mår halsen bra. Det är kvällarna och mornarna som den inte är helt okej. Vi ska vinna iallafall så klart, men vore extra kul att få vara med om den vinsten! ;)

Håll tummarna för oss nu!
Hejs


mmmm

Måndagen redan snart över :D
Har hunnit med ganska mycket idag ändå. Jag har, solat och samtidigt pluggat. Sedan kom fia och vi stekte lite till innan vi tog oss upp till konsum där vi mötte upp Linda innan vi gick in och handlade en massa frukt och gott. Satte på sofia ögonbindel. HAHAH. och började färden uppåt. Sofia hade ingen aning om vart vi var på väg. Men hon var gansak säker på att vi var på en motorväg för det gick tydligen väldigt fort! ( vi körde då i 70). Väl framme så slår hon till men en chansning om att vi är i herrfallet. Hm, njea säger vi och leder henne över stockar och stenar, upp och ner, hit och dit bara för att hon inte ska känna igen vägen. Vi sätter henne på en bänk och tar av ögonbindeln. Hon hade då ingen aning om vart vi var eftersom att vi gått värdens omväg. Men tyvärr så hade hon rätt ;) Haha, men vi skulle ha filmat hur ful hon var när jag ledde henne fram. Bra hon inte litade på mig! haha ;) Aja, jättemysig dag/kväll vid vattnet hade vi iallafall. Tack bruuds! Sedan tog vi oss in till stan igen och stannade till vid ekbacken för fotbollstittande. najs!


Nu är det sängen som gäller. Måste sova mycket så jag blir frisk någon gång! :(


ointressant inlägg

Sitter i skolan just nu och gör inte så mycket eller jo vi sitter och kollar på en ganska så egendomlig kille! haha skön prick, eller? Någonting att göra medans jag väntar på att få prata betyg med Alf.
Bara två veckor kvar är det att plugga och göra klart alla de prov och skit som vi har kvar. Sjukt stressigt!!!  Och eftersom att vi har så mycket så vet man inte var man ska börja. Då blir man sur för att man inte vet var man ska börja och då blir man sur för att man blir stressad. Så då lägger man ner allt. Aja, nu får de sista proven gå som det går. Kan inte göra mer än mitt bästa.

Idag blir det antagligen att plugga en stund men vet att jag inte kommer klara av att inte göra någonting annat så ska försöka klämma in lite umgänge! Kanske kika fotboll?  :)

Aja, vi höres och synes!

"ni" ökar ;)

mm, sitter här i sängen och pysslar lite med bloggen nu. Gjorde en header på mig, fia och elin.
Känns som om det står "amandas liv" istället för bilderna ( fast det gör det ju inte) men... bilderna föreställer ju verkligen mig själv och mitt liv! :-D Fula bilder, men de är personliga så ;) haha



tjenix

Söndag och det innebär som vanligt söndagsångest. Men bara bita i det sura äpplet och köra på nu det sista.

Under helgen har jag:
Kollat på alla de vackra balparen. Så himmla fina, alla var verkligen underbart fina. Men alla har ju sina egna favoriter och mina var verkligen Sara, Linda och Viqy. Tårögd-vackra var de! :)) hihi Har tyvärr inga bilder pga att ella hade med sig kameran till götet (borde nästan skaffa mig en egen). Men finns några på saras blogg och sånt :) Check it out!
Direkt efter/under "balfotograferingen" så åkte vi upp till ekbacken där det vankades a-lagsmatch. Grabbarna förkorade. surt! Sedan hem en stund, somnade i soffan vaknade sådär lagom lullig av att larsson ringer. Upp på stan for vi och skulle tjocka på mariakällaren. Eller snarare... jag skulle ;-) Satt där en bra stund innan vi tog oss hemåt. Vi svängde förbi konsum och köpte melon, annanas, choklas, glass och en hallonloka. MUMS.
Åt upp det ganska snabbt, la oss till rätta i soffan och totalsomnade vid... ja säkert lite innan 10 och vaknade av att ett par lagom lulliga päron kommer hem och kuckkilekuuar efter 12 någongång. ha ha ha! Bra slitna brudar. Men det kan ha med att göra att vi var sådär super, verligen supersopntana i fredagsnatt/ lördagsmorgon. Ska förklara... Jo, efter att telefonen ringt sisådär 11 gånger under natten så går sofia och jag med på att ta oss ut till Bohman och umgås med de inte alltför nyktra killarna som var på g hem från örebro. Så runt 04.00 kommer de och hämtar upp mig och vi kommer ut till danne där killarna äter lite fylle mat och sedan så badade vi i timmar. Hahah bra skönt var det. Somnade en stund där ute också innan jag, sofia och olle tog våra ben och traskade in till stan. Vi klagade inte, för solen stekte ;) haha
Sen idag så har vi varit i värhulta och kollat på derbyt mellan ja, värhulta och medåker där matchen slutade 3-0 ^^


Nej nu ska jag inte uppehålla er mera, eller med andra ord så ska jag kila ner och äta varma mackor. mm, smaskigt!!!


18.30 @ EKBACKEN mina vänner!!!

06.45 ringde klockan i morse och det var dags att gå upp för att ta sig till frissan. 07.30 sätter jag mig i stolen och ska bli lite blondare. Mm, är ganska nöjd faktiskt. Inte helblond men ändå inte mörkhårig. Lite sol och slingor på detta så blir det nog najs! Skönt att det ser ganska naturligt ut iallafall!

Sitter hemma hos larsson nu och vi har precis degat i soffan framför mamma mia filmen och nu börjar vi bli rastlösa. Vi vill att klockan ska slå kvart i fem då det är dags att ta sig upp till södra där det ska spelas match klockan 18.30. Tror jag har nämt det där ett x antal ggr under denna vecka nu. Men jag kan inte hjälpa det ;) haha. Tyvärr så fick jag imorse ringa och säga att jag inte kunda vara med. Eller jag kunde, men inte min hals:(:( Hel konstigt är det där. Den är helt okej på dagarna men inte på nätterna, kvällarna och mornarna. Usch! Men sofia och alla andra i laget ska ju så klart spela och vinna så då måste man vara där och se dem kamma hem 3 pinnar till. Och helst dra iväg lite i målskillnad va? ;)

Nej, nu ska jag se till att tösen får i sig rätt mat och taggar till rätt musik. Och vi andra ses på läktaren!
Hörs nog ikväll. Hej!

överpiggtjej,hej!

Sofia är på kalas. Mamma, pappa och ella är iväg på fotboll. Bara jag och dizze hemma. Tog nyss en tur med dizze. Men nu har jag tråkigt. Spotify har hängt sig. Jag har ännumera tråkigt. Min hals mår bättre. Amanda lite gladare. Men amanda har fortfarande tråkigt. 

Hahah, låter som om jag inte har nå annat liv än familjen, fia och spotify. Det värsta är att det nästan är sant. Nej men just idag känns det så! Men ibland går youtube ganska bra att söka på om man då inte har "låttorka" vilket jag såklart råkar ha idag.


Men några kan jag iallafall bjuda på några jag lyckades klämma fram: 


             

Kankse inte jätte bra, men ganska sköna ändå om man har tråkigt.

amanda, det är bara torsdag...

aa, BARA torsdag :D:D:D
Vaknade tigigt som tusan av mig själv idag. Och det bästa när jag vaknade var att när jag svalde och jäspade så hade jag inte alls lika ont i halsen. Känner fortfarande av den men inte lika mycket som sagt. wooho, SKÖNT! Men får gå idag och imorgon innan jag kan avgöra om jag kan spela matchen imorgon kväll. Vill verkligen. Vet inte om jag nämde det tidigare? men värt att nämnas igen, match mot forsby (köping) alltså derby @ ekbacken 18.30 imorgon/fredag! Ses vi inte på plan (vilket jag verkligen hoppas) så ses vi på läktaren som publikstöd va? mm! 

Nej nu ska jag duscha och fixa mig lite. Sedan ska jag försöka få liv i fia och se var hon ska pyssla med. Känns som om det var länge sedan vi träffades ordentligt faktiskt, hehe!
Hörs säkert senare.
Bye


hals ***

Nyss hemkommen från götlunda där det blev att titta på fotboll. Tjejorna lirade tillslut 2-2.
Innan det var jag upp och kollade på träningen en stund. Mm, det suger att inte få vara med och träna. Så är alltså inte bättre i halsen. Snarare tvärtom. -.- Men det är bara vila och vila som gäller.

Nu ikväll ska jag nog bara ta det piano med mina päron en trappa ner med popcorn och nå gött :-D
Och sen imorgonbitti så ska jag verkligen försöka sova ut ordentligt. För på fredag ska jag upp väldigt tidigt och ta mig iväg till frissan där hon ska bleka slingor på mig. 07.30 ska jag sitta i stolen. Herregud kommer jag kunna hålla mig vaken, det är ju frågan? haha. Men ska ändå bli skönt att förhoppningsvis bli av med denna utväxt och bli lite blond igen (a) höhö

aja, finns en trappa ner med mobilen i handen om det är någonting.

//a.s

värre denna gång, varför?

sitter och pimplar i mig carmolis droppar nu ihopp om att min halsont ska försvinna. Denna gång är det ännuvärre. Vadtusan jag vilade ju huuuur länge som helst innan jag drog igång igen efter förra "halsontet" :/ Måste vara fia som smittat ner mig igen ;) Blä, hatar verkligen att ha halsont. Vad gör man åt det? vilar? jo, men såååå tråkigt. Man är ju så pass pigg att man kan göra andra saker förutom att träna. Men det är ju träna man vill göra. Aja, ska iallafall pimpla i mig några glas till utav detta och sedan ska jag förhoppningsvis vara så pass pigg och kunna vrida på halsen utan att det gör ont :O -.-... så att man orkar ta sig upp till södra för att kolla på killarnas match. Kommer få panik av att sitta hemma annars :P
Onsdag imorgon, det innebär sista dagen i skolan för denna vecka.
alltså, LÅNGHELG, BRA NAJS :D:D

//a.s


it´s you and me

Derbymatch idag mot ifk.
Var inte med och spelade men var en av det starka stödet på läktaren! Vinst med 2-0 blev det där. Najs! ;)

Igår blev det att kolla eurovision med fia här hemma en stund och sedan lekte vi lite taxi. Alltid kul att köra de som inte har fötterna helt på jorden. hahah
Slutade kvällen i larssons säng. Myst med henne hela morgonen/förmiddagen. Sedan åkte jag upp till södra för att kika match på eftermiddagen.


Har förövrigt fått tuppjuck på norges låt!!! Sätter sig på hjärnan även fast man bara kan "i´m in love with a fairytale" haha

Kan ju bjuda på låten så att ni också får den på hjärnan!



Nej, nu är det borsta tänderna,
tagga inför en ny skolvecka och sängen som gäller.
Godnatt
//a.s

...

Igår blev det en örebrotripp med sofia där jag bara var sällskap, men fia hittade lite smått och gott. Efter örebro så åkte jag upp till mina kusiner på berget där vi åt god mat och åkte ruchelkana hahah måste ha sett kul ut ;)
Sedan kom fia och hämtade mig så bar det upp och ut på landet för att hämta micke och roy. Film hos fia sedan, hm... ingen vidare film (saw 5) Men fortfarande vidrig och pulsen går upp ändå. Så självklart skulle killarna sitta och prata om läskiga saker på hemvägen när vi/fia var snäll och körde hem dem långt ut i de mörka skogarna. Mm, vi kommer iallafall fram till roys hus och där måste vi backa och hålla på... det fixade vi ju galant... vi ser att roy går IN, stänger dörren och släcker... Börjar åka och visst fan dunkar det på rutan brevid oss ändå. FYTUSAN vad  vi skrek! hahah helt sjukt! Men kan lova att micke var väldigt duktig på att skrika han också ;) hahaha! Men fia, vi ska nog ändå va glada att vi hade micke med annars hade vi nog aldrig samlat mod och kommit hem. Släppte iallfall av micke hemma hos honom och sedan tog vi oss in till stan helskinade(y)
 

Idag då? jo klockan halv ett bar det iväg till sala för match mot sätra. Började matchen ganska nervösa och det känndes som om vi hade väldigt mycke respekt för "damerna". Men tillslut släppte det och vi vann med 5-0! najs bruuudar :D:D
Nyss ätit tacos och ska väl ta och fixa till mig lite innan det blir iväg för umgänge. Får se lite vad kvällen bjuder på för skoj.
Kul att herrlaget vann idag också! (y) Och imorgon spelar div6 laget hemma mot ifk... DERBY ;-)

yäs, är på rätt spår nu.

Idag vaknade jag upp och hade inte ont i halsen. kanon! (y)
Men ingen träning första dagen man är "halsontfri" har jag hört. Så blev sitta brevid att titta igen. Trött på detta nu men är iallfall på rätt spår. Blir förhoppningsvis match i helgen för min del ändå, beror nu bara på hur jag mår men klart att jag ska må bra. Så gjorde nog rätt val att försöka bli helt frisk innan jag drar igång igen.

Beställde tid för slingblekning idag hos sissi. 07.30 nästa fredag. Jobbigt som tusan att gå upp så tidigt en dag när man är ledig men vad tusan, så här kan jag ju inte fortsätta att se ut... Fetaste utväxten. ÄCKLIGT jag vet ;P

Skrev lite till på svenska uppsatsen och finslipat på idrottsuppsatsen idag, sedan upp och kolla på träningen i sol/blåsten. Konstigt väder är det ute -.-  men hoppas på bättre till helgen där jag ska göra vad? jo, imorogn ska jag på kalas en stund hos mina kussar för att lilltussen joel har fyllt år.  Grattis ((:
Men sen då? hmm...

Take care
//a.s

Måste bara...

Så sjukt söt unge :D

sommarkänslor hej!

ikke klar va :D

Mixtrar lite med bloggen nu innan jag ska sova, vilket jag ska göra nu så...
GODNATT!!!


free fallin'

borde verkligen lägga ner bloggen, men det är så kul att skriva och sen kunna gå tillbaka och läsa vad man håller på med under sin livstid. Och eftersom att bilddagboken, som man förövrigt spammade förut, inte alls är lika kul nu som då så får det bli lite hattigt bloggskrivande.

Men denna gång orkar jag inte skriva en roman om vad som har hänt, utan skriver vad som kommer hända och har hänt idag (y) Eller jo förtusan, måste ju skriva att min fiababe, carrobarro och anna mf. tog körkort igår :D:D Helt sjukt att den dagen också är här... nu är det verkligen 91:ornas tur. Och snart är det väl min tur också hoppas jag, måste komma igång ordentligt med körningen och teorin. Lika bra att vara ute i god tid även fast jag vet att det är en bra stund kvar tills jag kan ta lappen men som sagt lika bra att ligga på, för när den dagen väl kommer, ojojoj ;)

Började med fotbollsgym imorse, kände att jag ville prova att vara med och se om jag hade en såndär "inbillningssjukdom". Men tror tyvärr inte att det var det utan kände mig lite sämre efter morgonträningen, tur att det var en lugn träning. Så blev alltså en soffliggardag och ingen tärning på kvällen heller. Men satsar på morgondagens träning om jag känner mig bättre. Hoppas hoppas, jag är trött på att vara såhär fjolligt sjuk. Ska man vara sjuk så ska man!!!


Sovmorgon imorgon, gad tjej!

valborg



take care
//a.s

YOU ROCK MY WORLD BABE!



MIN FIA BASTAR 18 MEN FORTFARANDE SNYGG SOM SJUTTON!!!



H M , E L L E R ?   ; - )









Det viktigaste är iallafall att du är du hur du än ser ut ;)
Älskar dig vännen, hoppas din dag blir bäst!

Fia fyller på Tisdag :D:D:D

Yo, hoppas allt är bra med er. Med mig är det toppen, fint väder, långhelg och serien är igång.... japp, vi spelade seriepremiären igår. Ingen bra match, mycket nerver och inte blev det bättre utav att det satt mycket folk på läktaren ;) (fast det var egentligen kul!) Tror lena slutade räkna när hon kom över 150 personer ;) Vi fick iallafall med oss 3 starka pinnar efter en slitmatch. Nu är premiären över så hoppas att vi kan få igång vårat spel igen och spela som vi brukar! Div.6 laget har premiär idag också, ska inte spela med dem och inte kolla heller för ska hejja på syster och forsby idag faktiskt. Men önskar er lycka till ändå :) Vore kul med vinnst där också ju! Och imorgon är det VLT-cupen som ska spelas även denna match är hemma. Vet inte än om jag ska lira den men ska ändå upp och hejja så jag hoppas vi ses!? :) MM, mycket fotboll denna helg blev och blir det ;)






Annars då? förutom fotbollen? Har ju varit helledig sen i torsdags (valborgsdagen)... Jo den dagen tog jag, ella och imoe bilen in till örebro och shoppade lite. Fick med mig en klänning hem som jag sedan hade på kvällen, och kvällen blev bättre än förväntat. Fix och så hemma hos fia med henne och herman sedan tog vi oss till sara där hon och viqy var. Satte oss ute en stund innan killarna började ramla in. De fixade grillen och sen var allt  igång ;) Många fula kort togs också under kvällen. Varför ska alla alltid göra blåskort? ;-) hahah

Fredagen spenderades på en filt på gräset, under solen och brevid mig hade jag fia, brevid oss hade vi en stor fruktbricka och en fotboll. Kan inte bli bättre :-D Eller jo, för jenny kom och gjorde pricken över i´t sen också ;) NU kunde det inte bli bättre :D hehe

Sedan på lördagen var det ju match (y), och efter det umgänge med fia,linda och jenny... coolt att kunna sitta ute till efter 10 utan att frysa ihjäl :-) Och nyss har jag och pappa kommit hem från att ha övningskört lite. Gick bra men baah, jag har mycket kvar att lära. Nu blir det tare piano fram till 5 och sedan in och heja fram forsby.  Ikväll då? Det vet jag inte än:)




Långt inlägg, sorry.


// a.s



 


RSS 2.0