måste bara

Fick en länk utav sofia nyss, där hon skrev "baaah, duktig grabb". Okej tänkte jag, och öppnar länken. Det första jag ser är en sjukt söt liten kille. Senare i klippet märker jag även att killen kan sjunga och inte bara sjunga som en anna sjunger i duschen ( man tycker själv att det låter bra men så är fallet inte) haha. utan han har någonting extra.


Helt klart värt att lyssna och se på. Kolla på hela!



Ska ta och sussa nu.
Godnatt!
// a.s

hårtipps?

Vinnst med 5-0 blev det tillslut för oss. Kul det också, många som inte varit med så mycket fick spela idag. Och det stärker även dem att få med sig en vinst (y) :) Var helt okej att sitta och titta också, röck inte så mycket i bena konsigt nog. Kanske hade med att göra att det var ganska kallt när det blåste, vem vet? ;) Heltokig hemresa, ni är inte kloka ;) men kul var det! haha Eller vad säger vi elin och jenny? ;) hahah
Tack för dagen tjejor :))



Tänkte att jag skulle visa mitt missfärgade hår idag också, kännde mig tillräckligt självsäker idag så nu gör jag det!!!
Laught and enjoy mina vänner ;) hahaha



haha
(Håriga armar? haha ;))
Ja, jag var verkligen orangehårig, Jo det var ganska coolt första gången jag gjorde det och då såg det ut såhär. Hade jag varit lite punkig eller så så hade det varit klockrent men nej, jag är inte riktigt så pass modigt att sticka ut så mycket så jag gjorde ju en till då. Men det håret har  jag tyvärr ingen bild på. Men jag kan försäkra er om att en avfärgning är ingenting som jag rekommenderar om jag ska vara ärlig. Men nu är det iallafall löst och nej jag ser inte ut sådär längre. Men har fortfarande funderingarna på att försöka bli blond igen till sommaren. Men vet inte riktigt hur. Är slingor det bästa?

ser bra ut

Match igår mot BK sport som spelar i 3:an... vinnst med 3-1 och helt klart var vi bra! Inte nöjd över min egen insats. Men kan kanske ha med att göra att jag inte är helt frisk så har inte heller tränat på hela veckan? Men vinnst blev det och det känns bra inför säsongen ;)
Match idag också, men ska vila knät och halsen så ska inte vara med. Men blir att sitta och hejja på brudarna i solen uppe i stora sundby kl.16 00, Hel najs. Ses vi?

orangehårig hej! ;)
(inte längre men)

Igår hanns det med lite umgänge med larsson på viking där vi tog en GOOOD sallad och en cola ;) ( vi går ut och tar en cola) hahah. sedan tog vi oss hem till göransson där det tydligen var lite festligheter märkte vi. Men det var helt ok iallfall. skönt att inte bara sitta inne :P

Ska ta och ta hand lite om mig själv nu och sedan fixa mig lite innan Elin och Jenny kommer och hämtar upp mig!




Take care!
//a.s

En dag kvar ;)

Mm, veckan har gått så sjukt fort, UNDERBART!!!
Snabbt gick denna dag också även fast vi slutar sent på torsdagar. Sedan när jag kom hem så rotade jag fram sverigetröjor som vi ska ha till fotbollsturneringen imorgon, där lager SÄMST ska så klart vara BÄST. ha ha. Hur det går ihop är ju en fråga ;) Blir iallafall jag, linda, anna, micke, roy, fille och mirre som ställer upp. Starkt lag även fast det är en massa skader och sjukdomar. haha
Önska oss lycka till va! :D


IMORGON ÄR DET FREDAG!!! :D:D
ii, det blir man glad utav. Blir även en två dagars i helgen... alltså utav fotbollsmatcher;)  Ska iallafall vara med på den på lördag och sen beroende på hur jag mår så får vi se på söndag. Lördagsmatchen är klockan TVÅ uppe i värhulta (nära och bra) Och söndagsmatchen är uppe i stora sundby klockan FYRA (lite längre, men ändå)
Ses vi? :D


Nu ska jag ner och göra någonting att äta och sedan blir det umgänge med fia :D:D


Take care!
//a.s

onsdag

tjenixen.
ja, vad har hunnit hända dessa dagar då jag inte har varit duktig och uppdaterat här då?
Hm, jo mor och far åkte som sagt till milano i torsdags natt/ fredags morgon så jag och elin hade huset för oss själva en stund...
På fredagen så blev det upp till värhulta och kolla match, det var en sån fin dag så varför inte? Tog med oss fika, hund och trevligt sällskap. Alltså så var det jag, linda, sofia, emma och diezel som åkte upp (:
Senare på kvälllen blev det hem till sofia där det bjöds på så ska det låta och tagg till cupen som skulle spelas på lördagen. Sagt och gjort, vi spelade cup på lördagen. Super bra var vi, vann hela gjorde vi också. Underbart väder, god mat och hur kul som helst hade vi. Kunde inte ha blivit så mycket bättre! Efter en heldag i sol var man lagom bränd, trött och hes. Så blev bara grill sedan chill med sofia en trappa upp medans det var lite festligheter där nere. Klagade innan att vi inte är 18... men var väldigt skönt att sova och sen må bra dagen efter också så ;) haha Sedan blev det slapp söndag med mat hos farmor och farfar och såntdär lyx :) Sedan på måndagen skulle vi ha kollat på bröderna lejonhjärta men vi åkte till e-tuna och kollade på fotboll istället. Mysigt det också :)) På kvällen blev det flick kväll här hemma med film och massa gott. Sedan vare sängen för att sedan ta sig upp till skolan. Blä.
Men men, redan onsdag och det gillas, ska ta och göra mig lite klar för att sedan åka upp till värhulta igen och kolla på våran träning. För jag känner mig inte helt okej än :/


Take care
// a.s


en och en halv

" jag såg framför mig en halv jacka" ( citat utav SARA NEUMAN) hahaha
Tur att hon är blond innerst inne va ;-)



Det blev att vi åkte iväg en sväng till köping och skingubben där jag hittade en och en halv jacka. Det menas med att jag fick en till mig själv och delar en med ella. Tack mor och far som för övrigt åker till Milano inatt... bra avis japp! Men ni får ha det så bra så tar vi hand om hemmet! ;) höhö När vi kom hem till Båga igen så tog vi oss till pizzerian och åt en god kycklingsallad med sjukt god currysås. mummms!


Nej nu äre ost och kex en trappa ner som gäller.
GRATTIS I FÖRSKOTT MOR MIN!!! :):)<3


 


Take care!
// a.s

I need to stop!

God morgon. Vädret har verkligen inte blivit bättre idag, tråkigt! Så känns som om det blir en "sitta-framför-tv:n-dag". Men det är väl inte fyskam det inte. Fast hade varite skönt med sol och värme. Men men.
Satt precis och tittade på några av de "kändas" videobloggar. Mja, man ser ju verkligen varför de blir igenkända och folk lägger märke till dem. HAHA, ja vissa är värre än andra ;P

Nej, ska nog ta och fixa iordning mig lite och göra någonting nu. Kanske slå en pling till larsson :)

Take care
// a.s


 


trött och lättroad tjej

Satt och hade ganska tråkigt nu på kvällskvisten så då är internet väldigt bra, haha! Hittade lite roliga vidios bl.a denna: http://www.collegehumor.com/video:1740886  Hahaha, det kanske bara är min humor eller det kanske det inte heller är. Men när man är trött så är nästan allt kul ;)
Så det känns som om man kanske borde gå och lägga sig snart. Men känns så tråkigt att bara sova bort hela lovet. Varför gör man ingenting? Ah, det är inte fören som skolan drar igång igen som man ångrar att man sov bort hela lovet och inte gjorde det längre genom att göra någonting. Men men några dagar kvar är det ju iallafall så det kanske dyker upp någonting kul, vem vet?
Imorgon är iallafall mamma och pappa lediga så kanske kan bli att vi åker iväg någonstans? Skulle behöva lite nya vårkläder. Tex, jacka och skor... men vi får se.




Nej, nu ska jag gå och drömma om att jag är i ett varmt land, solen steker och jag är brun.... så då bör jag sova gott;)


what hurts the most?

Idag har jag bara slappat och varit ute och gått. Skönt!
Men senare mot kvällen fick jag en såndär jobbig huvudvärk igen och det släppte inte med lite sömn och mat.
Så blev ingen kvällsträning i regnet inte. Men släpade mig dit för att kolla och få reda på lite mera om lördagen då det är cup för oss i stora sundby. Och vad jag vet så ska det bli fint väder på lördag så inga undanflykter nu med att ni inte kan komma och hejja på oss ;)) 

Annars då? Mjo, livet, och lovet flyter på lite för fort ibland.
Men har iallafall hunnit med umgänge, träningar och lite smått och gott.
Bara hoppas nu att vädret fortsätter som det har varit (om man inte ränkar med idag) och lite varmare ändå skadar inte... så blir jag nöjd, för man blir verkligen nere när man tittar ut och det regnar. Jag vill ju har varm sommar NU NU NU!!!


Nej, nu ska jag ner och joina familjen igen framför tv:n och slutet av hockey matchen ( inte så inne i det där) ;) haha



Här är några sjukt snygga och coola skor!!!
Älskar de bruna ;R
GE MIG PENGAR YAO ;)


Äntligen

Det är helt sjukt hur glad man kan bli av ett väder. Men det blir man, iallafall jag :D
Vaknade utav mig själv... finns inget bättre! Sedan blev det äta frukost och nu tar jag det lite piano och njuter utav att lovet inte ens har börjat. Ska väl snart ta och klä på mig och sedan ta mig iväg och gå ut och gå med larsson och antar att vi kanske stannar till någonstans och tar en glass i solen, hihi! :))

     






                   
+






= SOMMAR :D

youu gooo?! pls

loooov,
kan inget annat börja med än att nu har jag lov nu! Gaah, vad skönt och verkligen behövligt! :))
Veckan har verkligen varit sjukt seg även fast vi hade projektvecka och inte vanliga lektioner. Ursäkta men det var den och jag hade nästan hellre haft vanliga lektioner en det där projektet... Även fast man fick sluta nästan ett varje dag så känndes det som om man gick till en fem iallafall. Men men, nu idag så hade vi prov på morgonen och sedan avslutade vi projektveckan med film i aulan... värt? nej!
Aja, lov är det nu iallafall och fia är hemma. Skönt ;) Så vi började lovet med fotbollstittande i hallsta där södra spelade. Tyvärr så förlorade de och det var kallt så kanske inte bästa starten på lovet... men det kommer! Match och fira mor och far på söndag med årets första ute grillning ;R ett stort pluss på det. Det är det enda som jag har planerat inn annars så får jag se vad som händer i helgen och resten utav lovet. Föresten så har jag fått klagomål på att jag inte lagt upp bilder på mitt så kallade "blonda" hår. Så ska kanske göra som jag lovat nu när det är lov och allt ;) Nu när jag inte ser ut sådär längre så kan det väl inte vara så svårt att bjuda på´t? eller? haha ;)

Ett till pluss är att det är SOOOOL ute och att vi satt på balkongen och åt idag ;k najs!





Aja, take care folks :))
//a.s


RSS 2.0