övertaggad tjej säger godnatt

Godnatt mina vänner, och godnatt på dig med :)





IMORGON EMMIE, IMORGON!!




vi klarar det

söndag och söndagså-gren? nää faktiskt inte.. jobbar inte imorgon, ingen skola så varför skulle jag ha det? hehe Kanske om jag måste ha över nå så, att det blev ett glas för mycket av det goda igår.. Men ja, det är överstruket nu :) Hade iallafall en sjukt kul kväll. Började hos olle där det var lugnt från början och sen spårade det nog ur ganska ordentligt.. haha vem fan började med "byta-kort-med-munnen"-leken?? aja, även det är uttalat om nu, åh så bra vi är ;) hihi sen blev det krogen och bananen även fast jag bestämt mig för att inte gå dit.. aja, så var det med "en cider" också.. ;)

vaknade till jätte tidigt av att det var iskallt för att någon hade tagit mitt täcke :( men det löste jag ganska snabbt och somnade om till halv 11 kanske? sen upp kekade frulle sen följde jag med mor,far och hunden min till stugan där vi plockade svamp och mös lite i naturen innan det var dags för matelimat som satt helt rätt.. det var en dag som var välbehövligt just en dag som denna ;D


Ne, nu vill jag mysa i soffan med kirrebarre och sen till efterätt.. chips och cola (redan druckit i mig en massa kolhydrater denna helg så varför inte fortsätta??) får se om jag kan få någon att åka och köpa ;d

Jag vill ha bal igen, någon som fixar en fin och stå och få kramp i käkarna av att behöva le så mycket, hatar att vara med på bild annars men då gillade jag det. haha:D

Men som tur var hade jag bästa dejten så vi hade massa kul så det blev inte ens svårt att le, du är lite bra ibland Mikaeeel :D


go girl

hemma från fikamyset och även var vi förbi medåker och kollade på deras match. Skönt att göra nå utav denna slöadag, ÄNDRING imorgon, det lovar jag :) Har inte ens städar ur garderoben, men känns sååååå mycket jobbigare att ta tag i sånt nu när man för en gångsskull var helledig. Men som sagt, SKA ta hand om det IMORGON, go amanda!

Nu får jag se vad som händer, Elinb och jag var sugen att hitta på nå.. men får se vad som erbjuds ^^


skruva tillbaka tiden? jaaaa tack!
<3

Fikamys med töserna

Det ser inte ut att bli nå örebruuu, vi tar en fika på stadsgården istället och planerar morgondagen ;) Funkar najs det med jö.


Jaaaa, det är Ola Svensson som skrev kramar OCH mitt namn ;)
Avis? självklart att ni är!!

Hårfärg


Sugen på denna igen faktiskt, fast ändå inte..gaah. Men tror ändå inte jag gör så mycket med håret innan vi åker utomlands.. då kommer jag bli rosahårig eller nå, lovar ;) haha

Godmorgon

Vaknade av mig själv imorse av att det var FÖR kallt imitt rum och täcket låg för långt iväg för att "liggandes" nå det ;).. när hände det senast? att det var för kallt.. det är alltid för varmt liksom! aja, ligger fortfarande här i sängen och drar mig, det är jag värd :)

pratar med fia nu om helgen, festa eller inte festa? det är frågan ;) Tror inte det kommer bli lika kul som man förväntar sig nu efter man hade så sjukt kul på medeltidsveckan :/ men jaaa, vi får se ;)

Ikväll får vi se om vi tar oss till örebro kanske eller nå annat skojsigt :)




Kände nästan på mig det här, därför var det aldrig jag som bjöd in:)
sköööönt!


...

upp till bevis babe, upp till bevis!

shipp shopp tomtesnopp

Halihalå

Hemma från jobbet nu. Blev ett 11-19.00 jobb... så nu är man lite trött! Hade som sagt en beställning på en kräftskiva för ca 50 tyskar så vi fixade fint till dem.. Slemmie, jag och Mia.. mycket fint tyckte vi men hellepelle ville inte ha det fint så det var bara att strula till det ;) haha tippat!

Nu är det ett perfekt filmväder (går bra med mitt nya och nyttiga liv men jag skyller på vädret). Så funderar på att slänga på sig mjukis dressen och hoppa ner under en filt :) hihi, joina?



Vad vore jag utan dina andetag <3

baby baby

jaa, typ två timmar sen jag skrev GODNATT.. och vad gör jag??? ah inte sover jag iallafall... gaah! måste börja vända på dygnet nu :)


sälen !!!

two of me but, who are you? Godnatt


hm..

jaa, då var denna onsdag också snart över.. helt sjukt vad fort veckorna går. Känns som om det var igår man stod på flaket och skrek sig hes :) Vad har jag pysslat med idag då? typ, softat ganska hårt :D sen jobb vid tre till runt nio :) Imorgon kommer det 55 tyskar som ska äta, tugnt haha... min engelska är tipptopp... verkligen.. inte ;) aja.. kan bli kul!

Nu så tänkte jag försöka hitta en sevärd film som man kan dra igång och somna till :)

riktigt sliten och ful bild.. haha bra fylleöga på mig också ;) MEN, det är ju vi två.. saknar dig en aning tösen!




Inatt är min säng sådär stor igen.. ;)

Saknaden är STOR



KÄNNS SOM OM VI, IDROTT OCH HÄLSA-GÄNGET, SKA DRA IHOP NÅ KUL SNART! TYP EN SÄLENREPRIS VORE INTE HELT FEL ALLTSÅ ;)

myset fortstätter

Haft en helmysig dag med Fisen min, verkligen saknat dig!! Mycket snack som vanligt och det var väldigt behövligt.. tack, du får mig alltid att tänka rätt ;) Linda N kom även förbi en sväng.. mycket najs det med:D Hoppas våra planer tills på fredag fortsätter att planeras, vore super kul :)

Får se om det blir mys här hemma ikväll igen eller hur det ser ut att bli, jag vill iallafall se "fångarna på fortet"... snacka om kult, många bra minnen till det där:  Fredagarna då man åt bakad potatis och sedan massa popcorn, mmm! hihi


(vill vara bruuun=vill utomlands SNART, brudar.. när drar vi??!?!)

Känns lite busigt av oss.. hihi

tjugofyra

Godmorgon solstrålar :D

Jag somnade tillslut runt efter halv 4... och vaknade av ett sms imorse, det är väl alltid mys? NOT. Men nu var det av fiatösen så då blev jag superglad :) Hon kommer snart hit så ska vi mysa och bara snacka igen allt vi missat. Kommer inte ens ihåg senast vi träffades bara hon och jag :) Åh :)    -  Just nu sitter jag och äter frukost samt tittar på "Tommy Lamm" haha, Disney Channel in my heart, yeeah ;)


Nepp, ska äta upp innan fisen kommer :)

<3


nattblogg

jaa, detta kan man nog verkligen kalla nattblogg...  ;D

Halv 3 är klockan och jag sover inte? vad tusan! Börjar bli hungrig så måste snart sova, så man får vakna upp, gosa lite i sängen, och sedan ta sig ner och äta frukost. mmm, jag längtar!


Nä, oj nu blev jag jätte hungrigt!!! GODNATT :)



får se hur detta går då :)

i´m on a boat ;-D

Fick en riktigt fin båt målad till mig av mästermålaren Emil såhär på kvällskvisten!(säger man så?haha) Tackar och bockar för den;) Den heter till och med Amanda, wooho betyder ju bara att den ska bli min när jag vinner på lottot.. diggar sängen starkt mitt på taket också ;D




.... det är mygg i mitt rum.. fast ja, då är man ju iallafall inte ensam;)
höhö

finns inget annat än att älska låten






But I don't know how long I can stick around and be
just another friend time and time again and hold my tongue.
I don't know how long before it breaks me down inside
and all my strength has gone away, and it's too late before I say

I'm falling for you

I'm falling for you

natt/kvällsblogg

sofia samuelsson a la cartee ;)

mor och far höll sig som sagt uppe till jaa, ca 23.00 iallafall och nu har jag parkerat mig framför datan.. ovanligt? nej nej, inte ett dugg.. Men här gör jag inget kul alls, fy bubblan vad tråkigt jag har.. usch! Ser till och med fram emot imorgon då jag ska rensa ur min klädgarderob.. ska bli kul att se vad man har för nå långt där inne.
På tv rullar ett program nu som handlar om att en apa har dödat en människa, vad tusan är det där då??.. det där var droppen för min kväll iallafall.. nu är jag arg! vill ut och springa!!

Godnatt? eller antar jag blir liggande en stund här, men godnatt på er andra som kan sova :)

blubbblubb

Rensningen gick bra, jäklar vad skit man samlar på sig... jag skulle nästan kunna vara med i "extema samlare" haha. Fotbollsträningen är över och jag överlevde.. nä men den var bara inte så jobbig som jag först trodde den skulle bli:D haha Ledig imorgon vilket innebär att jag kommer vilja göra nå ikväll och imorgon.. men vad finns det att göra i en håla som denna? Justja, jag har mina älskade päron sikken tur det:) Blir nog lite tv mys med dem tills de vill gå och lägga sig vid en 10... vad gör jag då??  Sagan om ringen-filmerna har ju slutat att gå nu vilket är tråkigt, då hade man ju nå att göra till ca.01.00 iallafall i 3 dagar! woho.           -    nä, ska inte sura lika mycket som du gör nu ;) jag är glad... och lite små stolt och nöjd över mig själv och valen i mitt liv.. fast ändå inte.. men ibland är det bra att vara lite själviskt ;D


EEh, vad svårt jag har att välja vad jag ska göra med mitt hår.. hel-mörkt? slingor? Klippa av det? spara? gud vad lätt killarna har det.. de kan gå upp på mogonen och då är de nästan som snyggast ;) ack ack !



" jag vet att du tror att jag förstår vad du tror att jag sade, men jag är inte säker på att du har fattat de du hörde inte var det jag menade" Nu fick ni också nå att tänka på!

NU ÄR VI PÅ G MED FLYTTEN, yeeaah

Nyss bjudit syster på en matbit på sicilia och nu sitter vi, dunkar musik och ränsar träningskläder och ska nog även ta tag i vardagskläderna också.. kommer bli tugnt men lättare sen (fattar ni? haha) ;)


Ska köra på teorin, flytt=förändring med ALLT.
*Mer träning
*Bättre mat
*Ta vara på livet
*Ändra utseénde hår, mm.
*Ändra min inställning till saker och ting..
* mm..

Lycka till Amanda säger jag ;D haha

Jobbigt snack igår..

Måndag, som vanligt.. ny vecka och nya möjligheter.

Denna morgon började med att pappa kom hem med massa flyttlådor, inge tagg lag blev på att flytta nu :D Ska bli så kul, skönt, najs, mysigt, lättare, friare.. osv hehe ;)  Och NU kollar jag och Slemmie resor, alltså vi SKA iväg.. hittat ett helnajs hotel i alanya och då åker vi nog den 21 om inte tidigare ;) alltså inte ens en månad dit ;R mmm!






GLAD AMANDA!! ;)

Jobb

kom upp riktigt bra ur sängen imorse. skönt att vara morgonpigg för en gångskull :) Jobbet gick bra, inte så mycket folk så sassa (ditt nya namn sara;)) jag och jennifer satt och snackade en bra massa skit :D gött ;)


Nu sitter jag i soffan där det är ett jäkla liv bland brudarna. Ella, empa, lina, moa och ida sitter och spelar buzz och säger bara: ha ha ha ;) idioter ;)


Ro brudar, roooo ;)

Mina vänner, jaa jag funderar IGEN!!!

Måste även kommentera detta som jag tänkt på en stund..

Visst är det superkul och trevligt att folk skriver kommenterer och sådär.. men "vad gör du?" eller "hur mår du?" känns så sjukt jobbigt att svara på.. man måste gå in på deras sida(fattar såklart att de gör det för att få fler besökare men ändå).. trycka upp ett inlägg.. gå tillbaka och kolla på vad de skrivit (kanske bara jag som har minne som en guldfisk?) och sen svara på frågan.. och så nästa dag börjar det hela om igen då de svarat på min fråga ;) hahah

såå nu till själva grejen
.. varför inte öppna ett "chattrum" på bloggen där man kan vara trevlig och prata på? Oj vad smart jag var där tyckte jag :D *hoppas mamman min blir stolt* ;)

Kanske bara jag som är lat och tycker detta? ;) haha


hur gick då matchen?

nerru, vi var med om en skaplig motgång fast ändå medgång.. öm det där blev lite krångligt.. men vi har massa att ta med oss från den här matchen. Spelade med en man mindre nästan en hel match (hel störd dommare) och ändå gav vi oss inte. Starkt tjejor :) De fick sina 3 pinnar och just resultatet spelar ingen roll.. skitmål som skitmål.. de vann.. Nu taggar vi inför nästa match som även den är för din5 laget.. div4 laget har ett långt uppehåll nu för att lag dragit sig ur, rädda eller? ;) höhö

Nä skämt åt sido, nyss myst nere i soffan med mor min :) Började kolla på sagan om ringen, men jag insåg att jag kommer hinna somna innan den är slut och då är det skönt att göra det i sin egna säng ;D värsta som finns att vakna upp i soffan.. helt oorninggjord(? är det ett ord? haha) för sängen och behöva göra det sen, man blir ju pigg då!!! nä fy!


Jobb imorgon och på söndag.. och på, nä måndag är jag faktiskt ledig :D



Kolschwa is gooing downn ;D

Godmorgon.
Vaknade tidigt av de där nedrans maskinerna utanför fönstret.. whyyy ska ni jämt vara uppe så tidigt när jag får sova?.. grr.. Men men, jag har hunnit med att: Få slut på pengar på mobilen, fått panik och fyndade ut hur man tankade via internet, haha en upplevelse ;) men nu är det tankat igen.. fattar inte att man kan vara så beroende utav mobilen och även datan.. hm, kanske bara är jag som är det?

Tänkte att jag skulle ta mig ur sängen och fixa till en riktig brakfrukost och dega lite till i soffan där nere innan det är dags för att plocka upp slemmie och rulla mot jobbet.. sen ikväll vankas det match med div.5 laget för min del mot kolsva! Kommer nog komma lite senare för jag jobbar men kul att få vara med ändå ju :D köttfyfaan ;)

Jag vill inte att det ska bli höst och grått.. vill ha värme och sommarkvällar!

(sliten bild, haha)


ibland orkar man bara inte ;)

haha, jaaha livet förlängdes nog för bra många människor denna kväll.. kul att kunna vara till någon nytta;)

Nu ska jag ta och släcka burken, den börjar bli överhettad precis som jag.. fattar inte att det ALLTID kan vara så varmt i mitt rum -.-  Blir, filmen nu antar jag..  och får se om jag slipper.. ah.. haha ;)





Sara Larsson.. party höjaren?!!! ;)


Godnatt!

BLÅSBILDER

Martin, ser mest ur som harry P i pannan ;) Men bra försök

Nja, dålig fotograf (jag) som tog i in andningen :S

Blir fan rädd ;) haha

Hahah, älskar bilden!! :D

Hahah, tyskarnas första försök.. stolt;)

Killarna kom på att de hade snus i munnen så "avbröt" och började om...

--men vet inte om det blev så mycket bättre när det tänkte på snuset! hahaha

Roy, kasst försök.. Danne, hahah (y)

Hahah, elin.. dock för söt men jaa :D  Sofia, mm du och jag = kissies läppar <3 ;)

Ni har inte fattat grejen. Men ni får vara med för att ni är så snygga och jag älskar er :)

 

Såå, det var det för denna gång.. känns som om det kan bli en hel del fler av dessa inlägg! haha

jag gillarT ;)

 


bara för att..

man lägger ut en av de fulare bilderna man har på sig så ska flera läsa.. haha aja, det är väl så man ser ut ;)

Nyss hemkommen från jobbet.. eller ja, mellanlandade en snabbis hos kussarna, såå mysigt. Måste ha en kussekväll snart och då ska även lilla(som inte är så liten längre) kolsvabon vara med :) hihi

Nu ska jag slänga av mig jobbarkläderna och snart hoppa ner i mjukisdressen, slänga på en film och bara mysa. Med detta väder känns som om det är givet för mys. Börjar inte fören 2 imorgon så kan mysa hela natten, hihi.



Eftersom att dessa "blås-skaka-på-huvudet" bilderna har blivit så poppis så tänkte jag köra ett inlägg med massa sånna. HAhahah, ett gott skratt förlänger faktiskt livet.. så passa på ;) och NEJ, bilderna kommer inte bara vara på mig så lugn ;)




JAG KOMMER VINNA "TÄVLINGEN" BARA SÅ DU VET ;)) haha

i don´t wanna tell you that sometimes i think of you and smile

Nu börjar klockan sakta men säkert närma sig tre då vi börjar.. så nu sitter jag och ella som två data nördar med varsin dator i knät och bara väntar på att tiden ska gå.. haha. Efter jobbet får jag se vad som erbjuds, någonting najs hoppas jag på :)
Match mot kolsva imorgon, får se om jag får sluta tidigare annars blir jag bara en aktivåskådare.. men vill gärna vara med och KÖTTA, right brudar ?! ;) höhö

(blås och skaka huvud bild)

Jag tror fan att vi är bland de snyggare i stan alltså?


farlig låt

Måste bara bjuda på en helt underbar låt


torsdag

sådär, nu har alla börjat skolan igen. Och nu känns det verkligen att: nää, vi ska inte tillbaka dit. Jag tycker det är tråkigt för jag trivdes så sjukt bra. saknar verkligen allt!! Aja, nu äre jobb, flytta hemifrån, skaffa familj och roa sig en bra massa.. som är framöver.. inte fyskam det heller iof.. måste bara vänja sig lite ;)


Serien är igång igen och båda matcherna är vunna.. i tisdags mötte vi de som ligger 2:a och vann med 10-1... öm, sa jag att de låg 2:a? hahah ;) Men vi var riktigt bra så de hade ju inte mycket att säga till om alls faktiskt.

Kanske ska tillägga att vi (BOTTENNAPPET) vann årets rodd också ;D

Nej, nu är det soffhäng fram tills det är dags för jobb :)



onsdag!

Och så var dagen här.. den man väntar typ ett år på? Ne, men nästan :D
Medeltidsonsdagen, då nordman är på krogen.. haha kul att det ska vara "roligaste dagen i boga".. finns det inget mer? nää typ inte ;) Så nu är jag övertaggad.. ska bli riktigt kul.. dock så slutar jag inte fören 21.30.. men ska försöka hinna tidigare och ja, natten ÄR ung  ;)

Nu ska jag snart hasa mig ur sängen och käka lite frukost (hör hur pärona klirrar i skålar där nere;)) sen se om sis och jag tar en sväng till e-tuna för lite shopping innan jobbet :) får se, får se :)






amanda grubblar

Jag har tänkt på en sak... eller innan.. vad har hänt? jag har BARA jobbat typ :D

så, tillbaka..
jo jag har tänkt på en sak: Alla de här modebloggarna (som jag för övrigt älskar att läsa) skriver och tippsar om olika klädesplagg, vilket är as kul och sådär :) MEN, jag själv skulle aldrig kunna göra det.. för jag "passar" tammefan bara i svart.. hahaha. Så sjukt tråkigt alltså.. och alla börjar bli depp över hösten, men jag blir glad för då är det mycket svart, brunt och grått. Usch vilken dyster tjej jag är egentligen :D haha

Men inge depp för nu taggar vi inför säsongspremiären som är IMORGON redan och självklart medeltidsveckan som drar igång på onsdag (eller egentligen idag) men festligheterna på onsdag, iallafall för min del ;) SÅÅÅÅ TAGGAD!! :D

Nu ska jag slänga på en film, och sen sussa tror jag.. öppnar imorgon så klockan står på 06.30 (snoz(?) till 07.00;)) hihi.. och jag hoppas inte jag blir väckt av mobilen inatt igen -.- ;)


Lite små sugen på denna färg igen?
Toodelsss

^-^

18 års galej hos lisen igår.. Trevligt och god tårta haha;) lämnade wo ganska tidigt för skulle upp och jobba vid 8 :)
(snabb uppdatering jag vet;))

Nu sitter jag här och pratar lite med jossan och det ser ut som om de ska partaja ikväll ;D Får se om hon kan övertala mig.. blir dock ganska lugnt för min del ikväll med.. börjar 09.30 imorgon så jaaa.. men får se :)







Jag vill rida osså :D
saknar dig vännen :'/

RSS 2.0