Pappas dag!

Slutat innan 11 både måndag och tisdag. Jag klagar inte! Igår fick vi våra studentkläder också och vi skulle fått studentmössorna idag, men det var tydligen försenat så jag han gå hem innan vi fått dem och nu hörde jag att de kommit. Får la testa den imorgon dååå ;)




Idag fyller min kära far år, 45 barre blir gamlingen ;)  GRATTIS <3
Så nu ska jag och ella ner, laga lite mat och sedan kommer mor hem så ska vi fika och fira honom :D
Till kvällen blir det träning, hoppas det "fina" vädret håller i sig.

alla är världa en andra chans!

Jaa jag är kass på det här!

Dagarna bara springer på, usch. Skola och praktik. Två matcher och två vinster i helgen. En middag på Athena och en utgång. Ah, det är nog det jag hunnit med sen sist jag skrev :)






Missförstånd är sånt som händer men att ta tag i det är ännu svårare (eloge till dig, tjejen) Nu är det löst från min och din sida :) Skönt! 

Helg, helg.. kära helg!

Torsdagen lider mot sitt slut och nästa gång vi vaknar så är det fredag och helg. YES!

Praktiken idag gick bra, hem för mat och sedan träning. Bra fart på träningen så jag blev trött och därför ska jag sova nu typ :) Fick redan på att jag troligtvis ska spela dubbla matcher i helgen också.. tuungt! Men men.
Som sagt imorgon är det fredag och då ska vi ju hem till Emmie för massa god mat och mys. Sen får jag se vad jag hittar på... kanske kan sno bilen och åka på lite äventyr? vem vet ;) 

Uppdatering om papi, han hoppar på kryckor och äter smärtstillande.. Men idag kunde han iallafall gå ganska bra :) Hejja pappa! :D



Nej, ögonlocken börjar bli tunga.
Godnatt!


vårdcentralen har sina egna tillfällen

Min kära far har gjort illa sin ljumske ordentligt, kunde inte ens gå eller köra själv så då jag körde honom till vårdcentralen. Han fick komma in och träffa doktorn efter en stund och jag satt kvar där ute... och självklart ska det hända en massa saker just då..

En gubbe sitter några stolar bort ifrån mig och man ser på honom hur trött han är, efter ett x-anlat "nickningar" med huvudet så hör jag hur han drar kanske 5-6 stora stockar, alltså inga små fina snusningar utan riktiga snarkningar!! Och till sin egen förvåning så vaknar han till med en chock och som om ingenting hade hänt så sätter han sig till rätta i stolen och nickar till igen, denna gång lite mer diskreta snarkningar.

När jag väl hade lugnat ner mig från den händelsen så är det en till gubbe (väldigt söt) som kommer in och han verkar tycka att allt är jobbigt. Han stönade åt allt och hade sig. Värst tyckte nog han var när han skulle ta på sig jackan och mössan (det gick ju inte så där suuuper fort heller) då stönade han så jag trodde han tappade luften varje gång. Och inte nog med det, visst ska han lätta lite (läs mycket och högt) på trycket. Shiiit jag trodde seriöst att jag skulle dö av garv bakom min jacka! Men som sagt han var söt och så mycket som han stönade så förstår man nästan att det kan låta från andra håll också..

Det tog sån tid för pappa att han sa åt mig att åka hem sålänge.  Asch då, jag kanske kunde fått varit med om massa roliga saker! haha :D



Pappa ringde senare så nu är han och ella på väg till akutmotagningen i v-ås.
Krya på dig papiii! :)

damn you´re hot

Oj, vad jag längtar tills på Fredag då vi ska hem till Emmie och fira henne och Carro. Äta massa god mat och mysa med film och grejor :) Najsss!

Nu sitter vi i skolan och ska  jobba lite med projektet.. känns som om vi ligger ganska bra ifas så vi kan inte göra så mycket mera faktiskt. Sen efter skolan ska jag nog förbi någon skoaffär och köpa på mig ett "akut-par" för jag behöver verkligen det!!


(Britney)




Det går neråt, jag ska fortsätta!


Såg en sjukt rolig video som Eeken lagt upp! hahah



hahaha, jag dör alltså! ;)


Hahah, vilka killar alltså!


Glad tjej :)

Idag när jag, micke och fisen var uppe på stan och skulle kolla kontoutdrag så var det mer pengar på kontot än jag hade väntat mig... Den känslan är bra skön alltså! Vi satt en stund och funderade vart pengarna hade kommit ifrån, lön? studiebidrag den 23? Nej.
Vi kollade lite nogare på lappen och såg att det var den 17/3 pengarna satts in. Smart-fia kommer då fram till att jag tog körkortet dagen innan och jaa, visst stod det "GRATTIS AMANDA" på den insättningen :) Så jag fick reda på vilka det var som satt in pengarna sen när jag kom hem!



Tack så jätte mycket mormor och morfar !!  <3 

Vad hände med vårkänslorna?

Blä vilket väder det är ute nu, kallt och det regnar. Jag menar i lördags när vi spelade matchen så var det folk som spelade i shorts och nu är det på med dubbla leggins och vinterjacka.. gah, jag vill ha vår/sommar och värme!            Idag är det 82 dagar kvar till studenten och snön är fortfarande kvar.. kan inte påstå att jag har så mycket "studentfeeling" direkt. Men men..!

Efter skolan ska jag se om syster vill följa med upp till nultan en sväng och senare blir det kolla match på vallen. Södra mot Värhulta fan vad kul, äntligen drar matcherna igång som man kan kika och äntligen göra någonting på kvällarna!! (Bara för det där så kommer matchen bli inställd, lovar -.-) Men vi hoppas på det bästa ;)


Och jaa jag är avis på Jossan och Fia som är på Azorerna!!
Ni ser ut att ha det as bra :D

(snodde bilden från älg)

Hakåns Bar?

Nej, Håkans Bar. Haha, så dåligt så det blir bra :) Som man kan förstå så har jag kollat på det nu på kvällen, ätit mackor och druckit te med familja (-ella). Vad jag tycker om er :) även fast det ibland inte märks (tjurskalliga Amanda har sina egna sidor)


Nu ska jag borsta tänderna, tända ljus, mysa ner mig i sängen och sätta på en bra film tror jag. Jag har fått nå filmberoend på senaste tiden, skumt!

Söthanna och jag på slutspurtsmorgonen förra året :D
I år, då ska vi vara bättre ;) haha

Godnatt


film, träning!

Nu är jag hemma från träningen, löpning stod på menyn och fytusan vad jag inte var sugen på det när jag åkte dit.. ville bara gå och lägga mig igen. Kommer upp till ekbacken och där var det fler än jag som kände som mig. Så det var med tunga löpsteg vi begav oss iväg. Men ju mer vi sprang ju lättare kändes det. Löpning på tid och intervaller körde vi innan vi sprang hem igen... "balklänningen här kommer jag" var min morot när jag sprang för att orka. Hahah ;)


Vilken film valde jag nu då? Jo, L.a Gigolo eller också känd som Spread fick spelas på min dator. Jag valde rätt alltså, den killen är inte att leka med.

Ojojoj! ;)


muumma

Redan hemma och jag klagar inte!

Nu ska jag slänga på en film. Får se om det blir stomp the yard, step up 2 eller kanske la gigelo? nån med snyggingar i iallafall ;) 





Hör av mig sen om vilken snygging det blev ;)
 


Hp3 shalalala



Några av oss sommaren 07, haha :)


don´t

Måndag och vi startade denna dag med f-gym. Och vi körde mycket finter vilket jag är sämst på.. men sånt behövs tränas en massa på dock så ja. Kass träning från mig del så får ge extra på träningen ikväll ;) Hoppas vallen är "spelbar" bara!

Det blev en tidig natt från min sida, skönt och behövligt. Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska dra igång, kort skoldag idag, tack! Sen upp på stan en sväng och sedan hem, plugg och träning.

Jag vill ha sommar NU!


Alltid du, du och du!

Denna dag började med att jag var ute och gick innan sju imorse, jobbigt till en början men sen skönt (inte tusan snöade det då inte) Sedan somnade jag om och vid 11 kom far in och sa att det var frukost:) Resten av dagen har jag bara tillbringat i sängen, kontrat med soffan och sen tillbaka. haha sköönt.

Nu kommer snart mami hem, jag vet en kille som kommer bli exktra glad och nu menar jag faktiskt inte pappa ;D haha. Han har varit nere enda sen hon åkte :/ Lillkillen har sin tydliga favorit ;) hihi

Vad kvällen erbjuder vet jag inte än, brajjan ville till donken så ska väl se om jag kan sno hem bilen eller inte:))

Skola imorgon, ny vecka och som vanligt.. nya möjligheter?


Studentfest 24 februari..












PARTYYY!!


fytusan vilken säsong detta ska och kommer bli!!

heheh, jag har ingen kommentar till varför jag inte skrivit på en bra stund. Men eftersom vi bor i denna håla så händer det som vanligt inte så mycket som är värt att skriva om.

Eller jo vissa saker tex. Jag har skaffat körkort (y) wooho, bättre sent än aldrig. Martina babe har fyllt 18 år och samtidigt som mig fixade hon också körkort ;) Igår var det överaskningskalas för henne och ojoj vad lyckat det blev! Hennes min när hon såg oss alla innanför dörren var så sjukt härlig så man nästan blev tårögd. Sån där chock vill jag också få ;) haha Grattis än en gång <3

Och självklart har jag brummat runt en massa och det är skivan i bilen som gör att jag vill åka. Hög musik+bil=amandas liv just nu ;) Jag kan till och med glida runt en extrasväng bara för det är så härligt :D haha.



Studentfestligheterna då? jo senaste festen var helt okej. Förfesten var bäst på hela kvällen iallafall SP3+ en HP3are (jag) ah, det kan ju inte bli bättre ;)



Många matcher har spelats också och vi ser riktigt farliga ut till säsongen, blir lika imponerad av er varje gång brudar! Jag ärligt talat älskar er!! (och så klart tränarna ;) hihi)

Nej, ska avsluta detta inlägg nu.. Men antar att jag ska försöka uppdatera lite mer framöver :) Alltid kul att snoka i andras liv, jag vet! haha

Take care!


RSS 2.0