nu börjar bloggandet spåra ur igen -.-

Sitter och planerar mina inköp inför imorgon, ska nog hänga med ella, moa och karin och shoppa lite. Med mig hem tänkte jag få ett par lacklegins med dragkejda längst ner (tänd på kedjor?:S), nitbälte och någon snyggt festlinne. Som en nödklädsel på lördag om det nu inte blir utklädnad.

Och OM det blir utklädnad så funderar jag lite på
Amerikansk fotbollsspelare

Cowgirl


Eller afterski brud/skidåkare



Hehe, men får helt enkelt se hur det blir.

Hoppas ni också har börjat fundera på kläder. Jag har iallafall hört att fler och fler nu ska klä ut sig och det gillas starkt så kom igen nu vatusan, ju fler desto roligare:D




jag har tråkigt!

  • Vad är det bästa hos dig själv? - Öm, hmm?
  • Har du bus-ringt till någon? - haha, ja
  • Isåfall, någon speciell? - Mickan och jag beställde pizza till en annas adress! haha (massa år sedan)
  • Blivit dumpad? - Svårt att bli när man aldrig haft någon ;)
  • Dumpat någon? - no no
  • Ångrat ett viktigt beslut? - mm
  • Någonting speciellt du tänder på hos killar/tjejor? - Inga koner iallafall! haha. Men om man måste välja något så,  ryggen är najs och kollar nog lite extra på händer? ;) haha
  • Favo mat? - ceasarsallad ;R
  • Vad dricker du mest? - Mjölk tror jag.
  • Sportig lr soffpotatis? - Beror på årstid ;)
  • Singel? - Jo da det är jag.
  • Träffar du någon? - nope ;)
  • Vad gör du just nu? - har väldigt tråkigt och passade då bra att jag hittade denna.
  • Oskuld? - ne
  • Kommer du vilja gifta dig i framtiden? - inte det viktigaste, så det beror på. Kanske viktigast att hitta någon först? ;) haha
  • Festar du ofta? - Jo det händer. Och med tanke på det så ska jag nu gå och kolla lite kläder till helgen.




    Kopiera denna och utmana dig själv! ;)

 


Pysselresultat

 

  

 



Joda, det hände inte så mycket med dem men satte på en kedja och typ en knapp på den högra skon.
Lite roligare och lite mer eget :)


snabbis

Nyss kommit hem från mormor och morfar där jag och ella har jobbat på deras gård och tjänat lite pengar. Duktigt!! Så imorgon är man nog något rikare och något mera träningsverk, men det gillas och passar perfa till helgen;) 

 

Saknar viqy-plutt också :/ Hoppas att vi ses i helgen hörru!

Viqy på halloween förra året :)
sötast på stället :D

 


gött

Joda, vi klarade oss galant. Jobbigt bara att vi hade en störd bil.. ettan gick inte att få i, backen var borta och gasen trög som ett as! Aja, vi blev godkända och lever så vafan ;) Kul som attan var det också! Skönt att fanny fick tummen ur röven på mig och fick iväg mig på detta ;) haha


Nej, nu ska jag försöka få lite mer färg på kroppen sedan dusch och efter det är det kussekväll (-anton :( ) som gäller :) mysimys! Hörs senare eller nå. Och hörreni, jag hoppas att ni är utklädda på lördag!!!?;)


sanningen kommer inte alltid vackert förpackat...

Igår klockan halv fyra ungefär så tog jag mig upp på stan och in i en liten butik (utifrån såg den liten ut!) Där skulle jag hjälpa farmor eller iallafall vara sällskap. När jag kom in så var det inte alls lika litet. Jag gick vilse på övervåningen, haha. Tur att jag hittade pilarna på golvet efter en stunds yrande. Men det blev en trevlig kväll med farmor och kunder :) Var väl hemma runt halv sju och hemma möts jag va röster från övervåningen!? Där inne i lilla datarummet har familjen segerstedt tryckt ihop sig. hmm? Joda, de satt och kollade resor, yiiippi! Hoppas det blir av nu bara :))

Nej, nu är det lite fix sedan äta frulle och sen halv 11 kommer fanny och hämtar upp mig så ska vi iväg och åka halka. Är Amanda Segerstedt den första som blir kuggad på halkan? :O Hehe, vi får se.


gardiner?

Ah, det var inte det lättaste att fixa till det snyggt på egenhand. Får vänta tills mor min kommer hem så får hon hjälpa mig att hitta nå snyggt. Det blev nästan som jag skrev tidigare... slängde mig i soffan, ja. Men det blev visst så att jag stannade där :O Träningen sket sig med andra ord :S     Ågren hälsar!

Aja, nu ska jag hitta nå att sy om tror jag. Ella och hennes polare ska ha syjunta(?) här hemma. Så förhoppningsvis kommer jag hinna sno symaskinen nu medan den ändå är framme ;) haha!                       Btw, är det inga som ska vara utklädda på halloween? :S

tjing så länge.

:/

Det var en jobbigt dag igår, dels att gå upp så tidigt, hehe. Men sedan att krama hej då för ett helt år till någon som betyder så mycket.. känndes obeskrivligt och jag har inte fattat det än. Aja, kan inte sitta och vara tom i ett helt år. Måste tänka på tösen, fatta kul hon kommer ha.. visstja, hon ska åka till USA- New York och jobba som barnflicka :) supersöta ungar, härlig pappa och farmor, hihi så det blir nog kanon!


Vad gör jag upp nu då? på ett lov? Ah, den frågan ställer jag mig själv också. Måste vara att man är van med att gå upp tidigt eller nå.      Nej, nu ska jag slänga mig i soffan där nere med babe en liten stund. Sen se om jag kan få med mig någon att träna eller utogå kanske. Känns som om jag inte rört mig på 1000 år.

Babe som redan ligger i soffan ;)



Over and out yao!


sjuuukt kul kväll! :D

Tänker inte ens dela med mig av min kväll men ah, shit roligaste lördagen på länge och sååå mycket som jag behövde den kvällen och natten!


Idag mår man som man förtjänar, perfa!
Nu ska jag snart trycka i mig lite mat och sedan börja packa lite inför morgondagen. Jag och fia ska köra upp hurtsson till Arlanda.. baah jag kommer dö av tårar :(  13 månader är hon ifrån oss :((( Aja, ska spara tårarna tills imorgon. Ikväll blir det "sista kvällen med gänget"-mys hemma hos hurtig och eriksson :')



<33


goodi (Y)


baby, det viktigaste?

jo, jag har gjort en Sara Neuman, alltså tagit ett litet break från bloggandet.
Hade inge intressant att skiva och hade jag det så var det för mycket att skriva ner så orkade inte.
Lägger kanske upp lite bilder för att jag skälv ska komma ihåg.


aja, over and out

vi räknar ner

shooshoo!

Tisdag idag och onsdag imorgon, det menas med att det snart är lördag ( måste försöka peppa mig själv!!)
Men skolan gick fort, besökre rektorn (mm ;) ) Sista lektionen för att höra oss för lite om vårat projektarbete. Men tror att vi får tänka om lite, fan! Aja, det löser sig.

Ska slänga mig i sängen och lyssna på lite musik och vila lite, känns som om man behöver det... Sen kanske ut och gå eller nå? knät känns lite bättre så får väl passa på. Jag känner mig som en liten knarkare (dumt ordval) när jag sitter med min pillerburk. Men ska det bli bättre så är det bara att äta!


Härligt att höra att ni är nyfikna på hemlisen som vi pysslar lite med ;) Det kommer nog bli bra.
Så föresten, om ni vasaelever har bilder på era klasser på datan så kan ni gärna få skicka dem :D  Syftar lite på jenny, du brukar kunna ha bilder ;) hihi



busigt

Tjenixen.

Sitter hemma hos hurtig som jag gjort de senaste timmarna eftersom att jag slutade vid lunch idag. Så har setat här hemma med henne och fia, pluggat och ätit lite gott. Nu sitter vi och kolla på "Tyra banks show". Och vilka idioter som är med, snacka om att vilja synas i tv... som om ett förhållande skulle kunna lösas i Tv? Som om de är sams och allt är okej när de lämnat studion. haha, nej nej! Varit otrogen så har du, ändras inte för att du varit med i TV... haha! Aja.      Jag och fia har även gjort en liten speciell sak idag som framförallt är kul för studenterna på vasa ;D  Ni får veta mer om det senare, hehe!

Klockan 18.00 är det hem till Emmie som gäller där vi ska få lyssna på en som säljer mary kay prylar. Kul och intressant att få lite mer kunskap om sminkning ;)



Ne, ska sociala mig lite nu... tjing!


tråkigaste tjejen. ha ha

heheh, ska jag berätta en sak? japp det ska jag...
Jag sitter fortrafande i mitt nattlinne, och nej det är inte för att jag satt på mig det nu för att jag snart ska sova utan jag har haft på mig det under hela dagen! Hahah, usch vad äckligt... så ska byta om NU innan jag ska sova.. värt? ne. men fräschare, ja!

Imorgon är det skola, depp. Men vi räknar ner till helgen så, pepp! (fick till ett litet rim där) höhö



Tråk och sus, nu ska jag sova av mig mitt rus! (oj, igen!) ;) hahah


så var vi där igen


Inte ok Amanda, klockan är TVÅ.     
    

Ska fixa till mig lite nu sen kanske Köping och kolla fotboll?
eller Arboga och kolla hockey? 


,

  •             Jag tänker inte ens kommentera Sveriges insats igår...

Glädje <3

Hur var gårdagen då? Jo sjukt mysigt och roligt var det. Vi åt, skrattade, fick priser, åt lite till, skrattade lite till, fick priser, skrattade, åt igen och fick priser :) Jenny hade fixat ihop ett bildspel på en hel del fotbollsbilder som spelades upp på en storbildstv och jag kan lova dig att det inte var lätt att hålla god min när det kom upp fula/roliga bilder bakom ryggen på ordförande när han pratade så fint till oss, hihi! Jag och fia fick pris som typ.. målgörare i div.5 (12 mål var). 12 mål på 9 matcher var väl inte så illa pinkat av mig ändå :) Det står även vilka mer som fick priser på jennys blogg och även lite bilder finns hos jenny
check it out!


Div 4, här kommer vi!


10/10 -09

Kom på en grej, idag om ett år är det 10/10 -10 ah, det är ju ett år kvar som sagt men iallafall. Vad gör man då?
Sitter jag där jag sitter nu, arbetslös och fattig? Jobbar jag för fullt och håller på att packa väskan till utlandet? Spelar vi i 3:an? Har jag pojke? Bor jag ensam? Är linda gift? hahah Nej usch jag får ont i magen av att tänka på allt såntdär.. Sånt som man inte kan veta innan och knappt styra, med andra ord ödet.

Nu ska jag hoppa in i duschen/badet och sedan börja fixa mig lite smått inför kvällens härligheter.


Ni är bäst brudar! <3


I've gotta feeling that tonight's gonna be a good night :)

Hemma igen efter en sjukt skön knallrunda. Älska vädret!
Nu sitter jag och äter min tallrik med gröt och det blev en väldigt sen frukost. Men det är bra, då kan jag äta extra mycket ikväll, hehe! Yes, ikväll blir det avslutning med laget. 3 rätters middag vankas det och prisutdelningar. Efter det blir det också så klart att kika Danmark-Sverige!  Ska jag vara ärlig så är jag nersöv. Kom igen nu vafan!


(
bildkälla: google)

 


just nu

  1. laddar på musik på mp3
  2. understället på
  3. ringa och väcka fia
  4. ut och gå i det fina vädret :D
  5. Hem och äta en dunderfrukost och dega i soffan!

Höstens styling?!

Höstens styling innehåller blandade strukturer,
tvära luggar och tyngd i fronten,
vare sig det gäller raka eller lockiga hår
eller en kombination med raka och lockade partier.


UUu, alla får ju tycka vad de vill såklart men nää, jag gillar det inte!

(källa)

 


jag älskar det ;)

YES, jag har träningsvärk!!!


Så mummsigt

Nu har jag nyss vaknat och är fortfarande mätt sen maten vi lagade igår, det var så sjukt gott alltså. mmm! Sedan satt vi och snackade lite skit, kollade idol, gick ut på en prommis och kollade på massa fulla folk och av någon konstig anledning när man såg folket komma vinglangde och sjungandes fram så blev man festsugen, haha! Ah, så känns lite som om vi får se hur denna kväll slutar faktiskt ;)

Det som stod på menyn igår:      

  • Kycklingfilé och ris
  • Massa sallad med nötter i
  • 3 olika goda såser (curry, mango/curry?, salsa)

Och till efterrätt blev det:

  • Chokladkaka (som hurtsson hade bakat)
  • Frysta bär (hallon & blåbär)
  • Grädde

 


... och hurtig här kommer vi! ;)

 

Nu drar vi till storstan,
hörs senare yao:)



Spårad bild, men jag gillar dig ;)


DIV 4 här kommer vi! ;)


inte okej amanda

oj, här var det inte uppdaterat inte..  Vi hade projektvecka denna vecka så har haft ganska mycket måste nog varit därför som jag inte hört av mig på länge ;)

Det har även hunnits med att vara hos doktorn och kolla knät. Blir att gå på smärtstillande och sen minska "löp-träningen". Men redan efter en dag så får jag panik av att sitta still så god med mig Sara upp till gymmet så jag fick göra av med lite energi där. Styrka och rehab är ju bara bra så :) Sedan hem och nu har jag precis tryckt i mig lite mat som jag har lagat helt själv, och ja det är precia vad jag är helt själv. Ska även vara det över natten ( om nu inte någon av tokarna sover här! )  Inte ens hunden min är hemma :O hehe. Men lite skönt ändå, gå och strosa som man vill.. ne jag klagar inte ;)


Planerna för ikväll är att laga mat med Fia och hurtsson. Ser ut att bli någon kyckling/curry/salsa -sallad ;) MUMS!
Efter det så blir det nog att fixa till lite efterrätt i pausen på idol, så ja som ni förstår blir det idol-kik också :) Mysigare än såhär kan man nästan inte få, men skriver ändå nästan ;) Baah ne, nu är vi där igen -.-


Godmorgon

Nu lite uppdatering om kylan, det har inte blivit bättre.. Det har blivit kallare och kallare. Man fryser bara mer och mer. Och nej, jag har inte skaffat några varmare skor eller varmare jacka. buhu, jag fryser!

Mor och far håller på att fixa till sig och packa lite här hemma. De ska ut på sjön över natten, så natten kommer jag få spendera själv om det inte är någon snäll krake som kan ställa upp att hålla mig sällskap i kylan:D Med tanke på sällskap så är det lite prat om bullbak här hemma idag. Får se om vi får ihop det med hundar och allt. Men prat är till för att bryta och börja om på så det löser sig alltid. Hoppas Sara blir med också, länge sedan jag träffade den bruuden ;)

Nej, en ny kopp te.. brr!

kyla

varmchoklad? Pff, inte hjälpte det inte.. så nu blir det en varm dusch/bad!


det är vinter ute

OOO, vad kallt det är. Vinterjackan nästa? JA!

Nyss stod nyss ute och kollade på träningen, var inte med pga. knät och förkylning och jag vill lova er att förkylningen blev inte bättre. Tårna var is, fingrarna istappar och näsan illröd. haha! Hoppas att fam. segerstedt kan åka iväg och kolla på skor och jacka snart för såhär kan det inte vara ;) Är iallafall uttagen tills på söndag men får se hur knät mår, just nu vill det inte :( Jag skriver det igen.. sista och avgörande matchen spelas söndag klockan 13.00 @ ekbacken. Vinner vi den går vi upp i 4:ran och vinnst blir det, right? :D

Fick nyss ett kanoon tipps på varm oboy när man är frusen. Så tror nästan att jag ska ner och göra mig en kopp. Eller te, det fungerar också ;)







Plugg var det också ja fast orkar man?
Nej, får bli imorgon!

RSS 2.0