9 dagar eller en vecka och 2 dagar! ;-D

Idag fick jag, syster och Sofia nå ryck om att vi skulle baka muffins. Och det gjorde vi. Vi gjorde fyra styckens olika smaker. En med vanilj, choklad, citron och en specialare med kanel och äppelmos i. MMM, blev riktigt gott tillslut. Lagade pasta carbonara gjorde vi också och till det kollade vi på Eva&Adam. Riktigt skön dag blev det ändå även fast det ös regnade ute, måste ha varit därför som vi fick rycket om att baka och kolla på film.

Igår tog jag och fia en spontan fiskekväll, eller så var tanken. Vi packade ner fiska spö, massa mat och smaskigheter, oboy och for iväg mot kanalen. Tror vi har hittat vårat favoställe nu! haha. Men det blev inge fiske för vi la ut filten och har man väl lagt sig på filten så kom vi inte upp igen. Så vi låg där, åt, snackade en jäkla massa och lyssnade på musik ur besgsprängaren tills den dog (då fick mobilen ta över -.- ) höhö. Var kvar där till... ja, någon gång efter tolv

Ikväll då? jo nu sitter jag vid min dator och sofia vid hennes och ska försöka komma på vad vi ska göra. Ser ut som om alla är tråkiga och vill sitta hemma (måste bero på vädret). Men, varför inte göra det bästa av det och göra någonting? Hm, knepigt tänkande av vissa :-D







Ska ut med hunden nu...
I love you!







Får se vart kvällen leder, hörs!
Bye



Sol!

Skön låt! :D

Precis kommit hem från ett pass på nautilus med syster, skönt! Och ännu bättre planerat kändes det när jag fick ett sms om att fotbollsträningen var inställd.
Nu sitter jag nyduschad och hungrig så ska nog ta och fixa någonting till maggen. Planerna till kvällen har inte vuxit mycket inte, men blir kanske att ta sig till meken och kolla på match 19.00? Sen då? herregud... det är sommarlov! ;)



11 dagar kvar! ;-)

Den 26 får vi stugan, wooho! :D



Igår bjöds det på chill hos fia på dagen med henne och linda. Sedan tog vi oss till köping och kollade på södras u-lag som mötte kffs u-lag. Södra vann med 3-1!  Idag vaknade jag av att solen smet in genom springorna. GLAD AMANDA! Nog för att jag vet att det vänder snart men glad för stunden iallafall. Så plockade snabbt upp nallen och slängde iväg ett "vakna" sms till fia och skrev att det var sol ute. Tyvärr så kom vi nog fram till att det inte var så där "steka-på-badet" varmt ute   -.- Men är inte helt säkra för ingen har orkat ta sig upp och ut! haha. Får se vad dagen bjuder på.

Nej nu kurrar magen, frukost!


ella :D

Glömde i ett tidigare inlägg att skriva att jag har en syster som bastar 20 den 5 juli...
Så nu får du ett eget inlägg! ;)

GRATTIS I FÖRSKOTT SYSTER!
<3

sommarloov!

Skolavslutning avklarad (y) NAJS!

Mh, avslutningen blev inte riktigt som vi tänkt oss från början. Den blev så mycket bättre! haha bra träningsverk i magen efter allt skratt. Orkar inte skriva i detalj vad som hände under kvällen. Men fia och jag började iallafall kvällen hemma hos linda där vi firade hennes student, åt massa god mat och hade trevligt. Sedan tog vi oss ut mot roy där de var i full gång att fira honom ;) haha. Riktigt kul kväll!
Tackar för dagen och kvällen! ;-)



s-s-skönt!

2 dagar kvar.

17 dagar kvar.

24 dagar kvar.
Ja, man har lite att se fram emot.
Skolavslutning, bastar 18 och mixcupen.

Och en massa annat kul som händer på lovet, eller SKA hända!



Igår var det slutspurten på vasa vi hette piratpartiet så självklart skulle vi leva upp till namnet och klä ut oss till pirater/sjörövare! Så 04.30 ringde klockan, jag och emmie började lite smått fixa oss innan carro o co. com och hämtade oss för att åka till valskog där erica bor. Massa fix och tokigheter där innan  vi tog bussen till båga. Vi vann inte en enda gren men kul hade vi. Viktigast, right?

Idag gjorde jag klart det sista i skolan. SÅ skönt. Nu kan jag börja se fram emot skolavslutningen precis som alla andra. Nog för att det ska regna och tråkigheter, men det innebär också att det är skolledit en stund så sur kan man inte vara. Har även tränat fotboll och kollat Sverige-Malta där det blev vinnst med 4-0. Äntligen. Varför inte sådär mot Danmark? Hade sällskap utav fia under fotbollstittandet och har även sällskap utav henne nu. Fast jag kan inte påstå att jag är speciellt social just nu. haha. Men snart! ;) Klass dag imorgon, funderar starkt på att skita i det. Film i aulan? värt att gå upp 8 för det?... nej! Ah, får se hur jag gör imorgon. Nej, nu ska jag vara social.


Bild från slutspurten, piraterna!












Tacka vet jag södratjejorna! <3

Gaaaalet kul dag/kväll/natt igår.
Började morgonen med att träffa bästa brudarna för att tagga inför match. Vi måste nog vara enda div.5 laget som får åka buss till matcherna;) (engångsgrej) haha! Men 09.00 började färden mot tortuna. Där spelade vi en riktigt bra och kul match och även en vinnst fick vi med oss hem. 1-7 blev det tillslut. Kunde nästan ha blivit 2 siffrit om vi satt alla chanser! Bra spelat ändå! (y)

Vi tog det jätte piano i duschen, massa skratt och sverige-fix innan vi fortsatte färden mot huvudstaden. Stannade till vid hummelsta(?) för att köpa godis ;) Ett till stop gjorde vi vid Dinners för att få i oss lite ritkig mat istället för bara godis. Det tackar vi för, mmm det var riktigt gott. Vi kommer upp till sthlm väldigt mycket för tidigt. Men vi roade oss på våra egna sätt, behöver ni tipps på hur man roar sig själv... hör av er till mig och Martina! ;) ha ha. Flirta till oss grejor kan vi också (iallafall tills chefen kom!) *ops hahaha!
Lite måste vi tacka Danskarna för underhållningen också. Danskar kan vara bra kul ibland. "Najs ass dude" ;-) hahah
Bussen landade i båga rätt sent. Men det stoppade inte mig, jag var fortfarande hyper och pigg. haha Jobbigt va!
Antar att jag slänger upp lite bilder sen när jag får tag på några?!


Precis tagit tag i mig själv och pluggat lite. Segt men måste göras. Bara en vecka kvar nu sen är det slut på stressen för en stund. Ska verkligen ta vara på sista sommarlovet. Ligga vid stugan och steka. Japp, ni läste rätt. VI HAR SKAFFAT STUGA!!! :D Riktigt najs. Slippa alla bilar några veckor om året, kanon!


visstja...



skaffa dig ett eget liv va?  -.-



vinterkallt ute ju!



Klockan är snart 11 och jag är redan hemma hos fia. Skönt att få sluta tidigt men känns helt ovärt att man ens gick till skolan men ja. Jag Hann iallafall göra redovisningen och provet vi skulle ha idag ska vi göra på måndag i stället. Skönt att ha hela helgen på sig att plugga. Nog för att jag ska göra en massa annat men med planering så fixar man det! ;)  Snart ska vi ta oss till skolan för att äta lite mat. Inte tusan orkar man laga mat när det serveras (förhoppningsvis) god mat på skolan! ,) Tror vi läste att det skulle vara tacogratäng eller nå?
Hörs senare, tjing!


gogogo sverige

Torsdag och några timmar kvar till fredag och det innebär en ynka vecka kvar till sommarlov. Kan inte påstå att det känns som det när man kollar på vädret. Vad är det här?  Betet av en hel del i skolan nu... känns sjukt skönt. Men har fortfarande 2 prov och en redovisning kvar. Men det fixar jag! :D
I morgon blir det nog umgänge med micke och fia? :-) Sedan på lördag morgon/förmidda blir det match mot tortuna borta. Och sedan tar vi oss direkt till sthlm för att kolla på SVERIGE-Danmark! Najssss! :D Mkt najs :D Tyvärr är  inte mackan på plan men ah, ska bli bra ändå!  ;)

Nej nu ska jag kolla igenom provet och sedan släcka nattlampan.
Hoppas ni på studentfesten har kul. Jag är absolut inte avundsjuk på er... ;)


RSS 2.0