ta risken?

Hel najs helg. Bjöd på både fotboll, umgänge och party! Matchen slutade 2-3 tyvärr. Men vi gav oss inte vi kämpade på hela matchen så det var bra! :D Efter det så åkte vi med elinB som nyss fått körkort (grattis!!) hem till Sofia för där fix och lite mat. Efter 7 kom tjejorna. Blev kortspel och massa musik! Sedan kom Linda ohc hämtade oss och körde ut oss till Hannes. Dit vägen har jag ingen kommentar på förutom att skriva hahah! ;) Men vi kom iallafall dit, och där möts vi av en massa galna killar som sjunger/skriker hejarramsor eftersom de precis kollat på derbymatchen ;)
Kvällen slutade ändå ganska tidigt hemma i min soffa med film och så. fick även 3 nattgäster som tog upp hela mitt rum. haha.
Söndagen vare plugg och slöa som stod på menyn.
Har kommit på att det snart är 3 månader kvar tills jag fyller. Känns sjukt länge MEN om man tänker på att jag vill ha körkortet då så är det sjukt nära. Har väldigt mycket kvar att lära i både körning och teorin. Måste verkligen komma igång ordentligt nu! Så pappa och jag tog en sväng igår (tisdag) och körde ut mot sjölunda och sedan ut till götlunda och sedahämtade Ida. Eftersom att det var så soligt ute så satt solbrillorna inte ivägen. Coolbrud ;) haha Avslutade kvällen med en långpromenad med larsson som sedan slutade hemma hos henne med sveriges godaste annanas och finalen i mästarnas mästare! ;) 
SÅÅ skönt att ha dig hemma larsson! :D


Folk, det är sooool ute!!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0