bring it on!

Halo.
Ny vecka nu och det närmar sig Carros födelsedag och lov. Men ska hinna med en hel del innan det också. Ganska mycket prov och sånt kvar så sitter och pluggar just nu på Småföretagande. Men tro det eller ej men det känns som om jag kan det. Skön känsla! Sedan är det massa träningar, matcher och annat som ska in. Låter lite roligare då ;)
Match i helgen spelade vi också, mot triangeln på lördagen ( jag var inte med pga gbg resan) den förlorade vi tyvärr. Men på söndagen var alla omtaggade och då var det rynninge som stod för motståndet. 3-1 till oss slutade den matchen... känndes som om det kunde ha blivit lite fler mål från vår sida men ribban och stolpen ville inte vara med oss. För min egen del då? Jo, jag fick lira vänster back hehe, från höger yttermittfeldt/forvard till vänster back! Men det gick faktiskt ganska bra för min del där, fast det är tur att man har bra folk omkring sig. Så är lite nervös över att Jenna kommer sätta mig där nere. Kul med ändring men ovant.

Som jag nämde tidigare så hann jag med en Göteborgs resa denna helg också. Så kl.06.00 gick bussen från Arboga på lördag morgon. Segt att ta sig upp, men iväg kom vi. Hade låga förväntnigar på denna dag och det var nog rätt gjort för vi hade riktigt kul. (det blir vad man gör det till). Jag och Carro yrade runt och letade efter "kändisar", pännor och broschyrer. Haha, sjukt kul men också väldigt varmt för OOJ vad mycket folk det var. Kändes som om de tryckt in hela Arboga där inne. Visstja, kanske ska berätta vart vi var också... Vi var på nordens största turistmässa (eftersom att jag går handel passar det ju in). Antar att bilder kommer lite senare när jag lagt in dem på datan och fått dem av Hanna och de andra ;)
På torsdag är det Carros födelsedag och det innebär att tösen ska firas hemma hos henne på kvällen. Så blir att leta fram bordsskicket och någonting att ha på sig tills dess ;))

Idag...
Käner att min vänstra fotled inte är  på topp, den är svag och på gränsen till att vrickas i varje steg man tar så pappa tejpade den på träningen i morse och då kändes det bra. Men ju mer jag gick på den under dagen så kändes det inte helt bra. Så hoppade träningen nu på kvällen. De skulle ändå bara ta det lugnt eftersom det var dubbelmatcher i helgen. Även bra för mitt knä att vila sig lite från alla olika underlag och ilägg. Passade helt enkelt "bra" att hoppa över träningen idag... Men imorgon blir det dans på idrotten. haha vi får se hur det där går ;) Emmie kommer hem imorgon också, kan inte ens tänka mig hur brun hon kommer vara!!! ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0