Ska vi?

Måndag och bara en vecka kvar till lov. Tyvärr så tror jag att denna vacka kommer gå segt för att Sofia och alla är bortresta. Men vi får göra det bästa utav det! 
 
Kvällen hemma hos Carro i torsdags var hur mysig som hellst och hoppas nu att  hon tyckte lika. Det bjöds på massa god mat och paketöppning. Tror vi räknade att det var 37 personer där som skulle fira Carros 18-års dag... stora som små ;) Fast jag tror att vi åt som om vi vore 100 personer! ha ha. Kvällen slutade ändå ganska tidigt hemma i sängen för vi skulle ju faktiskt till skolan dagen därpå. Kort dag i skolan och sedan blev det hem och färga om håret... Blev inte riktigt den färgen som jag ville ha. Men nu är iallafall det röda borta så med lite slingor i detta och lite sommar sol så blir det nog ganska så bra! :)) Sedan på kvällen åkte jag, elin, sofia, malin och ida till örebro och gick på fin resturang och bio där vi såg en shopaholics bekännelser. Bion var helt ok. Vi var på rätt humör för en såndär film. Fast ja, den var lite små fjollig.

I Lördags vare kolla och spela match som gällde i köping. Först kollade vi på södras A-lag som mötte kff där de fick stryk. Vi hann inte riktigt se hela matchen eftersom vi hade match mot Kolsva direkt efteråt. Vi hade den matchen så det var skönt... Tyvärr så släppte vi in lite för lätta mål så förlorade själva matchen (2-3). Men kände ändå som en vinnst med tanke på att vi hade matchen helt och hållet... Möter ju Kolsva i serien så då tar vi dem med målskillnad också. Och då har vi säkert hela vårat lag! :D
Mh och igår så åkte fia och linda till riga och paris :( Men riga folket kommer iallafall hem på fredag eftermidda så det är ju inte jätte lång tid kvar!! ;)

Ganska fint väder är det ute idag fast fortfarande kallt -.-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0