happ, får bli imorgon då..

Upp för att träna med Tina på Nultan redan vid 10 imorse, var där innan de hade öppnat till och med.. inge träningssugna brudar ;) haha. Körde där i lite mer än en timme och sen vare bubbel och mys för våran del en stund innan vi rullade upp mot aspis för att hämta ut sista paketet där en till tröja och en BH låg.. dock lite för liten så blir en bra "träna-för-att-komma-i"-grej ;) ha ha.. Sedan cruuusade vi runt i stan innan det var dags för mig att ta mig till arbetsförmedningen för info.. gick väl bra? sen hem och vila. Skönt :)

Och nu har jag percis tryckt i mig en hamburgare från sibylla, så nya livet får väl börja... imorgon då det är nultan igen.. ska nog bara köra styrka imorgon och inte löpning som jag gjorde idag.. mina ben är som slime ;) haha


Ikväll ska jag försöka skriva lite på mitt CV och kolla en av de nya filmerna jag tankat ner tänkte jag. Så mysigt väder ute så man blir på massa myshumör ju. Så en film, massa ljus och en mys som kan ställa upp vore inte fel.. fast ändå ganska mysigt att mysa själv också ;) Mycket mys blev det nu.. men det gillas ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0